Тотю Младенов също се отчете

  • 12 март 2013 12:43

  • 709
  • 0
Тотю Младенов също се отчете
©

От мое име и от името на екипа на Министерство на труда и социалната политика искам да ви благодаря за ползотворното сътрудничество, което осъществявахме в рамките на настоящия правителствен мандат.

Това казва министърът на труда и социалната политика в оставка Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко в съобщение, изпратено до медиите. Нееднократно вие демонстрирахте професионализъм и обективност към социалната, икономическата и политическата обстановка в страната, посочва Младенов. Министерството на труда и социалната политика /МТСП/ е публикувало на сайта си отчет за постигнатите резултати през мандата на правителството в периода юли 2009 - февруари 2013 година. 

През изтичащия мандат МТСП е осъществило реформи в съответствие с приоритетите и целите на правителството, се посочва в съобщението. Сред основните цели в работата на министерството са насърчаването на заетостта и намаляването на безработицата, осигуряването на подкрепа на уязвимите групи от обществото и усвояването на средствата от европейските фондове, както и пенсионната реформа, допълва министърът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
709 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини