Атанас Атанасов: Борисов винаги измества със скандал трудните за него въпроси

  • 21 февруари 2013 20:10

  • 1572
  • 1
Атанас Атанасов: Борисов винаги измества със скандал трудните за него въпроси
©

"Не знам за папка "Лале", заяви в ефира на БНР Атанас Атанасов от ДСБ.

"Когато Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има трудни въпроси за решаване, винаги намира начин да ги отмести с някакъв такъв скандал. Това разкритие, което той направи днес, ще реши ли въпроса на хората със сметките за ток, ще реши ли въпроса с исканията на гражданите за ВНС и всички тези неща, които идват от улицата? Това е маниерът за отместване на общественото внимание от същинските въпроси и ваенето на собствения образ на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на жертвата. Той вечно е жертва на нещо. Ако този сигнал е от преди 2-3 години, той изпратен ли е на прокуратурата, започнато ли е разследване срещу организаторите на този атентат и т.н.?", каза още той.

Атанасов коментира още: "Май започвам да намирам отговора на въпроса – кой имаше интерес от това Доган да остане начело на ДПС. Опитът за атентат срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от целеше да не завърши конференцията на партията, да не се смени председателят на ДПС и в изборите плашилото Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от да е отново там".

Атанасов не изключи и възможността за коалиция между ГЕРБ и ДПС. Той посъветва президентът да бърза бавно и да огледа нещата внимателно.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1572 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ss

2013.02.22 | 04:17

1
ami ti bre mnogoznaiko ,nali si bivsho chenge .shto ne kajesh za sxemite v balgaria za dogovorite koi gi podpisa kostov kolko e otkradnal stanishev dogan kolko tankove nariazaxa caria dogan i stanishev kolko darvesina iznesoxa i darveta otsiakoxa kvo si napravil ti za balgaria nishto samo klepash s kombalite i pliampash kade tie partiinata knijka .

Добави коментар

Водещи новини