Местан: Главният прокурор да се самосезира относно твърденията на Борисов

  • 22 февруари 2013 18:23

  • 1245
  • 1
Местан: Главният прокурор да се самосезира относно твърденията на Борисов
©

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е поискал с писмо до президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да се запознае с материалите, които, според Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, уличават Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в поръчителство на атентат. До момента Местан няма отговор на писмото си, но заяви, че ако се окаже, че информацията е класифицарана, то бившият премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е престъпил тежко Закона за класифицираната информация.

Местан поиска главният прокурор Сотир Цацаров да се самосезира след това изявление на лидера на ДПС, и да започне проверка срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

След консултациите при президента, Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в заяви пред журналисти, че след информацията, изнесена от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г той е написал и писмо до  директора на НРС г-н Драгомир Димитров и до началника на НСО г-н Тодор Коджейков. 

Местан заяви, че ако се окаже, че информацията, съобщена от Борисов е класифицирана, компетентните държавни органи, в лицето на главния прокурор, следва да се самосезират. 

"Ако не – не би трябвало да има проблем да се запознаем с тях. Убедени сме, че в тези материали няма нищо, което да дава основание на премиера да уличава г-н Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в поръчителство на атентат. В това сме категорично убедени. Това твърдение на премиера е абсолютно необосновано", каза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1245 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ШУТ

2013.02.26 | 14:52

1
ЗДРАСТИ КОЛЕГА СМЕШНИК ИЛИ ДРУГАРЮ НЕДОНОСЕН.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини