Павел Шопов пак се "бъгна"

  • 10 януари 2013 19:24

  • 2663
  • 1
Павел Шопов пак се "бъгна"
©

Зам. - председателят на Народното събрание Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  отново стана за смях.

Шопов направи куп лапсуси, докато четеше програмата за парламентарния контрол за следващия ден.

Той първо обърка името на министъра на здравеопазването. Вместо Атанасова, атакистът я представи като Танева. Реално обаче има депутат от ГЕРБ с име Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри, която дори се оказа в парламентарната зала и чу объркването на Шопов. Тя обаче прие с усмивка преквалификацията си.

После Шопов съобщи, че на депутатски питания ще отговаря „министър-председателят по регионалното развитие и благоустройството” Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. Зам. - председателят на НС обърка и длъжността на Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27. Той го прави в МВР и го определи за министър на вътрешните работи.

Явно „Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  се е бъгнал”, коментираха журналистите с усмивка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2663 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Кораба Майка

2013.01.12 | 12:07

1
Ние сме на друга честота - тъпанар! Какви са депутатите, такъв е и народа!

Добави коментар

Водещи новини