Физикът Тео: Не искам да лъжа и ученици и родители, че децата им знаят

  • 07 юли 2015 14:31

  • 3885
  • 8
Физикът Тео: Не искам да лъжа и ученици и родители, че децата им знаят
©

Родители и ученици излязоха, за да изразят своята подкрепа за физика Теодосий Теодосиев. Те изказаха благодарността си към него. Повод за това стана протестът преди дни в Казанлък, който бе организиран през Фейсбук заради срутилото се училище по време на разширяване на кабинета на физика.

Една от майките сподели, че ако не е бил Теодосиев не знаела кой друг учител би дал това образование на детето й. Друга жена попита, защо изместват фокуса от срутеното училище с мижав протест срещу учителя. Тя попита и защо е скрита информацията, че в срутеното крило на училището са се провеждали учебни занятия, пише "24 часа".

Днес вече групата срещу Тео в социалната мрежа е изтрита и протестиращи няма.

Самият Теодосий не се гневи на хората, застанали срещу него. Той отговори просто: "Аз не искам да лъжа и ученици и родители, че децата им знаят. Предпочитам тук да получават двойки, отколкото в университета. Защото ако един доктор излъже пациента, че е здрав, той може малко да поумре", шеговито отвърна Тео.

Физикът стана известен като будителят от Казанлък, освен това бе избран за "Мъж на годината 2014 г." Теодосий Теодосиев е създател на специализирана школа по приложна математика и физика, която стои в основата на успеха на много млади българи, златни медалисти на международни олимпиади. Автор е и на уникалната методика за създаване на силов интелект. Активен общественик.

 

Мая Йорданова
3885 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
МиткоПитко

2016.03.22 | 20:58

6
Не се гневял на хората!? За това се оплаква във всяка медия.
ама че си тъп

2015.07.13 | 00:00

1
духай питко

2016.03.22 | 20:57

5
Май ти си тъп, неграмотнико. Такива мизерници като теб получават незаслужено 3-ки, въпреки че са за 2! Браво на този учител, във моя град мързеливите се пускат незаслужено.
Тома Неверни

2016.12.26 | 13:56

8
Най-ценния талант притежава онзи, който създава таланти. Неудачниците обаче никога не му прощават.
FM

2016.03.22 | 20:57

4
Вярна е поговорката. (Облечи Глупака във власт, и му гледай Сеира.

2015.09.26 | 21:43

2
оf аман тъпаци
РЕАЛИСТ

2016.03.22 | 20:57

3
НИСШИТЕ ДУХОМ НЕ МОГАТ ДА ТЪРПЯТ БЛАГОРОДНИТЕ, ОТДАДЕНИТЕ , НОВАТОРИТЕ, УСПЕЛИТЕ. ДЛЪЖНИ СЕ СМЯТАТ ДА ГИ СПРАТ. ЗАЩО ЩЕ ГО ОСТАВИМ ДА СЪЗДАВА ИНТЕЛЕКТИ, ДА БЪДЕ ОБЯВЯВАН ЗА ЧОВЕК НА ГОДИНАТА, ДА МУ СЕ ПРИЗНАВАТ УСПЕХИТЕ. АМИ, ДАЙ ДА ГО УНИЩОЖИМ, ЗА ДА БЛЕСНЕ НЕКАДЪРИЕТО.
Алексей Тасев

2016.12.26 | 13:56

7
Учителю ( с главна буква). Знам колко дребни , първосигнални душици ще "протестират" срещу РЕАЛНИТЕ оценки, които пишеш. Тези т.н. "родители" искат ТЕХНИТЕ рожби винаги да са на ПЪРВА позиция, както нахалните им и арогантни родители са все на "първа" позиция, завоювана с остротата не на умът и интелектът, а на ЛАКТИТЕ и безочието, кражбите и измамите. Да, ама не! Световно школо, световен отбор, който да побеждава всички останали се подбира от БОЙЦИ. Благодаря ти Учителю, че си един ИСТИНСКИ българин скромно и с велика сила отстояващ българският гений! Не слушай ни лъскави управници, ни "родители" такива само на книга!Бъди такъв , какъвто си, за да видят и други, та беким като теб да станат. Поклон!

Добави коментар

Водещи новини