ДНК тест по време на дело за убийство

  • 24 април 2024 07:52

  • 781
  • 0
ДНК тест по време на дело за убийство
© Кадър - Нова телевизия

Габриела Славова - Пеева остава в ареста. Обвиняемата за убийството на Пейо Пеев - Габриела Пеева поиска промяна на мярката си за неотклонение. Сега тя се намира в ареста. По собствено желание тя не присъства в съдебната зала.

Пред съдебната зала дойде и Влико Минков. Той твърди, че второто дете на Габриела е от него. Сега децата са при родителите на Пеев, защото преди смъртта си той е припознал и двете. До 7 май ще са готови ДНК тестовете, които ще докажат това.

Велико Минков каза в ефира на Нова телевизия, че ДНК експертизата е само стъпка в съдебния процес.

Взети са ДНК проби за второто дете на Габриела, обвинена в убийството на Пейо Пеев

„Тя се прави по съдебен ред. Ответници по закон са този, който е записан като баща в акта за раждане, майката и самото дете. Съдът прецени, че по-голямото дете ще приеме като наследник Пейо в процеса”, уточни Минков. Той добави, че при съвпадение на ДНК експертизата ще настоява да отглежда сина си. „Ще искам веднага привеременни мерки, които се изпълняват преди финалното решение. Надявам се, че по този начин съдът ще ми го даде. В момента детето се отглежда от родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо.”, уточни още Минков.

Последвайте канала на

Калина Христова
781 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини