МВР: Стойчо Стоев се е самопрострелял

  • 04 февруари 2012 16:02

  • 7541
  • 16
МВР: Стойчо Стоев се е самопрострелял
©

Самоубилият се заподозрян за убийството на Мирослава от Перник Стойчо Стоев се самопрострелял, заяви в ефира на bTV директорът на ГДБОП главен комисар Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна.

Обстановката е била подходяща за самоубийство, отговори той на въпрос дали е възможно Стоев да е бил убит. Признаваме нашата грешка и затова служителите са наказани, допълни той. "Оставката се иска от хора, които са политици, ще се притесня, ако започнат да ми искат оставката хора, към които съм поел ангажимент. Ако министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа или премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г кажат, че не се справям с работата си, съм готов да напусна веднага", заяви Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна. По думите му критиките към МВР в повечето случаи не са основатели. Хората, които ни искат оставката, са тези, които преди казаха, че няма организирана престъпност и почти разформироваха тази служба, друго от тях не очаквам, посочи той.
По думите на Флоров коментарите след извънредното заседание на вътрешната комисия в парламента са чисто политически и са насочени към вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. От проверките, които се извършиха, лицата, които са извършили нарушения и са допуснали самоубийството на Стоев, са наказани, заяви Флоров. По думите на Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна – наказанията са тежки по правилата на системата на МВР - порицание и непозволяване за израстване в категория. Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна изказа съболезнования към близките на убитата Мирослава Николова от Перник и обясни, че погребението се е забавило, защото са правени тройни и петорни експертизи по искане на роднините.
Мирослава Николова от Перник беше намерена мъртва в нощта на 12 януари тази година в околностите на града. Мирослава изчезна на 7 ноември 2011 г. Към 20 часа тя не се прибрала вкъщи след редовната си тренировка по таекуон-до в залата, която е близо до дома ѝ до стадион "Миньор”. Първоначално в медиите тръгнаха слухове за огромен откуп, поискан от близките ѝ. Това стана ден по-късно след изчезването ѝ - на 8 ноември 2011 г. В следващите дни близките ѝ твърдяха, че е отвлечена, а полицията - че е избягала от къщи, където е имала проблеми. Семейството обясни, че Мирослава не си е взела личните документи, нито телефона, когато е изчезнала от дома си. Майката на момичето Емилия го издирваше самостоятелно в продължение на дни, като отхвърли версиите на полицията. Изчезването на Мирослава беше свързано с много слухове. Около Нова година шефът на ГДБОП пусна в публичното пространство версията, че е възможно Мирослава да е напуснала страната. Момичето се издирваше и чрез Интерпол.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
7541 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2012.02.07 | 16:56

16
Стойчо Стоев-Чочо е бил пребит в полицията, а пръстите на ръцете му - счупени, заявиха негови близки от Перник пред в. Труд. Те питаха: “Как e могъл да държи пистолет и да дръпне спусъка?” ==== най напред са направили обиск и не са намерили оръжие , после се оказа че нямало ток , та го поправяли , Чочо объркал тоалетната с килера и в тази " подходяща обстановка " отключил сейфа , изкарал пистолета , заредил го е и се " самопрострелял ". Имал е на разположение още един съвсем законен пистолет , както и една пушка / според баща му - автомат/ И днес полицаите си " признават " , че са допуснали грешка , но КАКВА ???
skol

2012.02.05 | 14:30

15
Смях в залата :). Е не знаех че при пълна къща с полицай, обстановката е подходяща за самоубйство :). Този ми разби направо представите :). Скоро сигурно и грабежи, обири и изнасилвания ще правим пред полицаите. Явно МВР се е обърнало на един театър :).

2012.02.05 | 14:30

14
Ами ако ти каже, че иска да наебе жена ти, бе ,тюфлек?! Еба`ти нещастните ГЕРБери! НАРОДЕ, осъзнай се, че да не стане късно/ ако вече не е станало?!/!!!
5

2012.02.05 | 14:30

13
Спомнете си какво беше първото съобщение за случая Чората -,,починал от сърдечен удар при рутинна полицеийска акция,,.Пребит,със счупен череп и с белезници,на мястото където е пребит има огромна локва кръв.Полицията всячески се опитва да потули случилото се.Едва след като близките вдигнаха голям шум в медиите,започва разследване по случая.Министър Цветанов оправда полицаите още преди да се е произнесъл ,,независимият " съд.Няколко месеца преди това професор Раданов - вещо лице по делото е намерен ,,самоубил се" на детска площадка .Толкова за правосъдието,полицията и министър Цветанов.
Ivan

2012.02.05 | 14:29

12
"MVR kazva"?! Stranen nachin za ustanoviavane na istinata! Az upravliavam avtomobil,no moje li az da kazvam dali sam karal s previshena skorost ili ne? Niamame zibor i tova e loshoto!
реалист

2012.02.05 | 14:17

11
ше питам пак същото, което питам от огласяването на случая: ок, самопрострелял се бил - да кажем, че повярвахме. а ЗАЩО МВР НЕ Е ИЗЗЕЛО ОРЪЖИЕТО НА СТОЕВ ВЕДНАГА СЛЕД ЗАДЪРЖАНЕТО МУ? не е знаело за това оръжие ли? е КАК ТАКА не е знаело? това е ЗАКОННО оръжие, води се на строг отчет! как може МВР да задържи човек по подозрение в убийство, и да не го провери в базата данни? аре глупости.... пак ни правят на малоумни!
Boss

2012.02.05 | 14:15

8
Абе, ти сега нищо не разбираш! То мястото било много подходящо за самоубийство - каквото и да значи това... И за миг не сме повярвали че е "самоубийство" ;) Ама това е друга бира!
Boss

2012.02.05 | 14:17

10
Да! Само застрелял се е!!! С белезници, с охрана 5-ма гавази и с 3 изстрела в главата! Това е достойно за хамерикански екшън трилър! Стреля първия път в главата си, но не умира - стреля втори път - пак в главата и пак не умира (не човек а желязо!), стреля и трети път.... пак в главата и чак тогава умира!!!! Как става тая работа? Ей, сега е момента с апартамента - Бай ти Цецо 100 апартамента и Боко Бароко - да покажат нагледно как е станало това "самоубийство" с вързани ръце и 3 патрона в главата???? От първият път не се умира, а чак от третият! Ква е тая глава?! То и един изстрел е достатъчен на това място... Но "компетентните органи" са на друго мнение, а ние "блогърите и младежите" пасем трева....

2012.02.05 | 14:16

9
Тоя оръфляк пак нищо не каза...........Няма ли кой да каже -това така стана,оня така се гръмна ? Всичко което казват е че някой се гръмнал,ама как ,защо ,кой е виновен и как е наказан? Смърдялници...................
???

2012.02.05 | 14:14

7
За издаване разрешително за оръжие, освен всичко друго се прави справка от следствена служба за това, че лицето не е или не е бил следствен, свидетелство за съдимост. Освен това после разрешението минава през всички служби на МВР, включително и кварталния, за наличие на заявителски материал, противообществени прояви и т.н. И още нещо. За помнещите зрелищния арест на Ал. Петров. Може и да е бил предупреден, но личното му оръжие лежеше на пода с изваден пълнител? Имайки предвид вродената му хитрост, и че е знаел стила и метода на ГДБОП, се застраховал от "самоубийство" или "убит при оказана съпротива".
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A

2012.02.05 | 14:12

6
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини