Самоубилият се Чочо имал три законни оръжия

  • 31 януари 2012 20:22

  • 3103
  • 3
Самоубилият се Чочо имал три законни оръжия
©

Разрешително за два пистолета и нарезна карабина получил от полицейската служба КОС в Перник криминално проявеният Стойчо Стойчев-Чочо, признал за убийството на Мирослава.

Това стана ясно днес след заседанието на вътрешната парламентарна комисия, на което бяха изслушани вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, главният секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет и шефът на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна за случая “Мирослава” и полицейското насилие.

Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент от ДПС нарече “странно” това, че Флоров и Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет не са могли да обяснят дали полицаите от ГДБОП, влезли в дома на Чочо, са знаели, че той има три оръжия. “Главният секретар каза, че ще ни изпрати този отговор писмено. Той дори не можа да отговори дали вътрешната проверка по случая е проучила това обстоятелство. Ако те не са знаели, това е грубо нарушение на процедурите. Ако са знаели обаче, нещата стават много по-сериозни”, смята Бисеров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3103 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.02.11 | 16:12

3
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G
.

2012.02.02 | 02:42

2
bokluci lujci i izmamnici
69

2012.02.01 | 06:26

1
Петиция против ACTA влкючете се за доброто на всички !!! http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/?copy

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини