Алексей Петров давал 170 000 евро за убийството на Гриша Ганчев

  • 30 септември 2011 15:53

  • 20667
  • 28
Алексей Петров давал 170 000 евро за убийството на Гриша Ганчев
©

Потресаващи данни за поръчкови убийства изнесе свидетелят по делото "Октопод" Пламен Устинов. През февруари 2008 г. Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, тогава агент на ДАНС, извиква Пламен Устинов на басейна "Спартак" в София и му представя един мъж, който щял да му бъде шофьор при ликвидирането на Гриша Ганчев. Устинов разказва на бизнесмена за срещата, не иска пари , а само моли за закрила от Трактора.

Гриша Ганчев разказва за това на президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, който организира среща на бизнесмена с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. "Какво са си говорили тримата аз не знам", каза Устинов. Скоро след това беше отвлечен Ангел Бончев," - поясни той.

Според него Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна отдавна има политически амбиции - хората, които най-много му пречат , които най-много мрази са Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Вероятно за тях се е отнасяло предложението - ако свършиш добре работата с Гриша Ганчев, ще ти "поръчам" и политици.

Пламен Устинов уточни, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна предложил 170 000 на него и избрания за шофьор за убийството на бизнесмена Гриша Ганчев. Вероятно са искали да му вземат част от бизнеса, уточни той за причината да бъде "поръчан" Гриша Ганчев.

През юли Пламен Устинов е уволнен от НСО. "Казват, че съм говорил 2 000 секунди с Дубай... Уволнението ми минава през президента Първанов." Илияна Беновска се опита да дискредитира водещия на пресконференцията Огнян Стефанов, пребит на 22 септември 2008 година, че не бил "политически анализатор". Явор Дачков, член на предизборния щаб на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна се опита да обърка Устинов с въпроси тип "кръстосан разпит". Намесата на ТВ водещата Люба Кулезич прекъсна опитите на заместник-главния редактор на "Галерия" да притиска Пламен Устинов. Представителят на БТА се намеси, за да спре словесния сблъсък между Илияна Беновска и Люба Кулезич. Илияна Беновска, собственик на радио К2, беше първото име, спрягано за вицепрезидент на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, след като стана ясно намерението му да се кандидатира за президент.

Последвайте канала на

Novini.bg
20667 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
Смея ли!!!

2012.05.30 | 02:31

28
Питам се едно. Свършиха ли свестните и грамотни хора С ОБРАЗОВАНИЕ, че трябва да гласуваме за бивши и настоящи престъпници. Доган взриви влак. Петров поръчкови убииства и незнам си кво. Aбе хора опомнете се. Затворници, бивши мутри, престъпници (кой от кой по голям) и всякаква паплач се навъди и Вие се изтрепвате да ги подкрепяте. Или аз съм малоумен или???
AJ4A

2012.05.30 | 02:31

27
Нима свършиха слънчевите лъчи на Земята, че всички са се юрнали на ........... солариуми??? Въпрос на личен избор ........... на собственика на тялото :-))) Тъжното и жалкото е, че и в двата случая собственика знае, че постъпва грешно и вреди сам на себе си, но това не го спира да се пъхне в солариума и да пъхне в плика бюлетината с името на някой неграмотник и/или пристъпник!
LZ2BRC

2012.05.30 | 02:30

26
Вече ни управляват престъпници. И в любимия европейски съюз е пълно с такива. Никой не гледа какъв си а колко мъни имаш. Само че що пишат само за Л.Петров. Що не пишат за ортака му който вече е в политиката и препра милиони. Този не е опасен още не е станал президен. Опасни са тия дето ще затворят и власт и пари. В такъв смисъл ще гласувам за А. Петров за да не стане цялата власт в ръцете на една партия.

2012.05.30 | 02:30

25
Гриша Ганчев №1
AJ4A

2012.05.29 | 23:07

24
И кое е "най-малкото общо кратно" ???? Агентът Гоце, разбира се. Гриша Ганчев се оплакал на президента Първанов, който пък му организирал среща с Алексей Петров. Защо среща с Алексей Петров, а не със съответните представители на съдебната власт другарю Гоце??? Защо се оплакват на Вас, а не ............. българската полицията или на българската прокуратура. Не твърдяхте ли, че България е правова държава!?!?!? Влиза ли Ви в правомощията на Президента на Р. България да служи за медиатор и сдобрява "бизнес величия" при това с много съмнителен произход на "величието си"!?!?!?! На всички нормални хора е вече ясно, че именно Вие другарю сте тайния "ситски лорд". Само не е ясно кога най-после ще се появи рицарят джедай, който да сложи веднаж и завинаги край на "управлението на ситите" и ще възстанови справедливостта и мира в света!!!! May The Force Be With Him !!!
ДОКОГА

2012.05.29 | 23:07

21
Докога ще гледаме отвратната помашка мутра на този нагъл изверг, ченге, убиец и престъпник подсъдим? МАРШ В ЗАТВОРА ЗА 10 ГОДИНКИ!!!
sas

2012.05.29 | 23:07

23
Малко са 10 г. по добре 100 г. До кога ще ги търпим тези " цар Кировци " ????

2012.05.29 | 20:52

14
oooooooooo nemoje da budeeeeeeeeee, toi Traktor4o e nevinennn :D:D:D
Venus

2012.05.29 | 23:07

22
Ами да, на всичките си снимки изглежда Като абсолютно "невине. " мафиот.
---- Прикрепено писмо (до мвр,данс,прокуратура и с

2011.10.01 | 17:33

2
---- Прикрепено писмо (до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/") ---- Подател: евгени славков До: mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, info@mvr.bg Относно: до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/" Дата: Събота, 2011, Октомври 1 14:47:38 ЕЕЩ Господа висши офицери от МВР,Господа прокурори и вие съдии на Република България. Защо допускате,полтически сценарии като случаят"Цар Киро" , случаят "Джамията" и др да се превръщат в криминално-етнически конфликти ??? Знаете ли ,че отговорността е задължениъе всекиму ??? Знаете ли как компромиси към "Преход-АБВ" са пагубни за Българският Народ ??? Знаете ли как се поставя живота на политическа карта/етническа/ и на неродените още деца ??? Знаете ли как ние Българите взимаме нож срещу нож,подведени от зли хора поставящи убийствени политически доктрини /сценарий/написани от ИДЕОЛОЗИ и СТРАТЕЗИ в услуга на 100-летницата,управляващи и до днес??? Знаете ли че умишлено се подрежда пазела на 67 годишното ЗЛО наречено преход,като ти изпълнияваш-1,другия изпълниява -2 ,онзи по-друдругия изпълнява-3,и всичките тези ТРИ НЕЩА по отделно абсолютно безобидни,но сглобени по СХЕМИ от типа-АБВ,са повече от ПАГУБНИ.Вижте как службите поставиха под контрол Сидеров,като той дори не разбира че изпълнява част от СХЕМАТа,въпреки своята си правда ??? Не знаете ли,че АКО няма ХРАНИТЕЛНА СРЕДА,тоест КОНФЛИКТИ, няма да съществуват ЦЕНТРОВЕ като ДПС,изпълнявайки ролята на регулатор по време на изборите-"ДА НЕ ИЗПУСНЕМ КОНТРОЛА". Вече забравихте как някога ИСКАХА дасе постави етнически паметник,уж подхвърлено от някакви журналисти внесени от вън,но всъщност това бе едно квадратче от ГОЛЕМИЯ ПАЗЕЛ-АБВ ??? Не знаете ли,че сега вие конкретно от МВР направихте по-голям ПАМЕТНИК на етническата омраза допускайки да се случат тези събития ??? Не можахте ли да не се бе стигнало до тези убийства и разгарянето на КОНФЛИКТА ??? Или не разбирахте ,или,не искахте,или да не се РАЗСЪРДИ Цветанов???? Знаете ли,че като изпълнявате заповеди от вашия министър сте в услуга на погубването на собственият си народ ??? Защото Цветанов направи акробатико-физическият НОМЕР-хем да се изпусне парата на гнева,хем да сме угодни на ПАЗЕЛА,хем да ОСТАНЕ ПАМЕТНИКА НА ОМРАЗАТА между братя,на КОЯТО се поставя ТОЗИ ПАМЕТНИК записан в гнева на хората ??? Не знаете ли че от ВСИЧКО ТОВА губите и вие и вашите близки ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Не се страхувайте от "СТЪРШЕЛИ " и политическите им крупиета като "ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ" и вашиът вътрешен министър,държащи в подчинение чрез компромати и ДОСИЕТА- X,както се опитаха да озаптят "ТРАКТОРА за да не изпусне ЕМИСИИ,защото и тяхното време се изчерпва !!!! И ПРЕДИ ВСИЧКО СЕ БОЙТЕ от ГОСПОДА,за КОЙТО,няма нищо скрито. ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ВЕЧЕ "АБВ-123" и други БЪЛГАРОУБИСТВЕНИ ПРОДЪЛЖЕНИЯ .
AJ4A

2012.05.29 | 22:52

20
Е, добре си го написал, ама на кой си го изпратил.... Жалваш се на вълка, че е изял червената шапчица! ДПС е създадено за да "сложи ред" в средите на българските турции и мохамедани. Този "ред" се налага като се "размахва" образа на врага. И за да има реален образ на врага, има и партиики като Атака, БНС и тем подобни уж милеещи за чиста и свята република жалки и гнусни творения, целящи да активизират друга част от населението, размахвайки образа на врага с другата вяра. Уникалната симбиоза - докато има етническа партия ДПС ще има и други етнически партии като Атака, БНС и т.н. и обратното. Всичко се прави не за да се защитава съответната вяра, не за добруването на определения етнос, а ЗА ДА СЕ АКТИВИЗИРАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ, ЧЕ ДА ОТИДАТ И ДА ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИТЕ! Управляващите са абсолютни парашутисти и те си знаят това, но тях не ги е страх от друго освен от това ДА НЕ СПРАТ ХОРАТА ДА ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ. При празни улици и при празни изборни секции трудно могат да ИЗЛЪЖАТ ЗАПАДА, ДА СЪЗДАДАТ УСЕЩАНЕ В ЗАПАДНИТЕ СИ "ПАРТНЬОРИ", че в България има преход и промени, че в България има плурализъм и многопартийна система, че в България има демокрация и честни избори. И не за друго, а защото много добре знаят, че ако на запад нямат това "усещане" просто ........... изворът на блага, богатство и благосъстояние за управляващите и близките до тях бързо ще "пресъхне", властта им ще бъде пометена от хорското недоволство и т.нар. избраници на народа и техните семейства ще последват примера на Чаушеско в Румъния или ще поемат пътя на изгнанничеството. До кога на Запад ще търпят и ще гледат как самозванци осъществяват геноцид в сърцето на Европа насред 21-и век???? Може би ........ докато виждат, че народът е супер прост, оттам супер лесно манипулируем и тичка пред урните не за да защити своите принципи, общочовешките ценности в които дълбоко вярва, а за да пусне бюлетинката и да се "намаже" на задаващите се силни на деня!!!! Хора, събудете се! Ако не спите, от моля Ви променете се - сегашното Ви поведение е пагубно за Вас самите и Вашите семейства, но и за България и целия свят! Злото трябва да бъде изкоренено най-после! Не ставайте ортаци с него за 3 кебапчета или за 20, 30, 100 лева повече. Животът и бъдещето на Вас и на децата и внуците Ви не струват 3 кебапчета или 100 лева, веднаж на 4 години при това!
x

2012.05.29 | 20:53

19
are da napravim bunt kakto sre6tu aleksei petrov umirat nevini hora sega kak pravim srestu kiril raskov
Кик

2011.10.01 | 22:57

5
Право думаш Човеко. Ама не казвай думата "БУНТ", че да не ти потропат на вратата да те арестуват за подстрекателство. За 5 минути ще те разберат кой си и къде живееш:)
evgeni

2012.05.29 | 20:53

18
-- Прикрепено писмо (100-летница и метастази ) ----Подател: евгени славков До: @.Относно: 100-летница и метастазиДата: Четвъртък, 2011, Септември 29 16:12:41 ЕЕЩМега-СТРАХЪТна 100-летницата българоубийца БСП е да не изпуснат контрола,както виждат,че творението И наречено ГЕРБ се спука като САПУНЕН БАЛОН. По тиози параграф умря Луканов,като се опитаха да препишат всичко на И.Павлов .
evgeni

2012.05.29 | 20:53

17
-- Прикрепено писмо (100-летница и метастази ) ----Подател: евгени славков До: @.Относно: 100-летница и метастазиДата: Четвъртък, 2011, Септември 29 16:12:41 ЕЕЩМега-СТРАХЪТна 100-летницата българоубийца БСП е да не изпуснат контрола,както виждат,че творението И наречено ГЕРБ се спука като САПУНЕН БАЛОН. По тиози параграф умря Луканов,като се опитаха да препишат всичко на И.Павлов .
Защо

2012.05.29 | 20:53

16
Защо с такъв свидетел в ръце вече повече от година Прокуратурата и Съда не са вкарали АлПетров в затвора.? Защо? Останалото са напразни напъни

2011.10.01 | 22:58

6
Ми много просто- държи яки компромати срешу властта.Този ако направи партия- за неговата ще гласувам. Умен и смел. И наясно с играта. И всички държи в джоба си с нещо. Щом ги държи с нещо, значи не заслужават да управляват.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини