Пешеходка направи голяма изцепка пред патрулка, глобиха я

  • 15 май 2024 17:14

  • 4163
  • 3
Пешеходка направи голяма изцепка пред патрулка, глобиха я
© Getty images

Пловдивчанка пресече рисково в Пловдив и олекна с 50 лв.

Жената вървяла по тротоара на ул. "Менделеев". Изведнъж решила да пресече пътните платна, но не по пешеходната пътека. Спряла се, огледала се, прескочила през парапети, промушила се през дупки в ограждения и се озовала от другата страна. За неин лош късмет, обаче, действията ѝ били забелязани от патрулираща полицейска кола. 

Служителите на реда веднага отбили и ѝ подали сигнал. Обяснили на пешеходката какво нарушение е извършила и ѝ съставили акт, според който следва да плати глоба в размер на 50 лв., съобщава "Марица".

Опасен инцидент в София! Мъж за малко не помете пешеходци при забранена маневра

Пловдивчанката опитала да се оправдае, че не е създала риск за живота си и за движението, но не успяла да се отърве от санкцията. След това обжалвала съставения ѝ акт пред съда.

Магистратите в Районния съд потвърдили глобата в размер на 50 лв. Все пак жената има възможност да оспори решението пред Административния съд в града под тепетата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4163 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 06:09

3
❤️ Г­­о­р­­е­­щ­и­ ­­­м­о­­м­и­­ч­­е­т­­­а­ ­в­и­­­ ­­­о­­ч­а­­к­­­в­­а­­т ­­­-­­ X­1­8­­­.­­F­U­N

2024.05.15 | 18:04

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.05.15 | 17:36

1
Така изненадала кибиците в патрулката, че единия си изпуснал телефона докато си правел селфи, а другия се събудил. Никаква прошка за такава рецидивистка.

Добави коментар

Водещи новини