Цветлин Йовчев: Наблюдават се по-мотивирани хора, които са подготвени и имат за цел да извършат наси

  • 04 септември 2013 12:53

  • 2064
  • 2
Цветлин Йовчев: Наблюдават се по-мотивирани хора, които са подготвени и имат за цел да извършат наси
©

Има промяна в структурата на протестиращите - много по-голяма част от хора, които са мотивирани, хора, които са подготвени и имат за цел да извършат насилствени действия, както и голяма част хора от провинцията. Това каза в кулоарите на парламента министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев, предава БТА.

Беше направен опит за премахване на загражданията, за агресивно поведение, но се справихме със ситуацията, посочи той.

Министърът увери, че е осигурено безпрепятственото излизане на депутатите от сградата след заседанието на парламента.

"Имаме достатъчно сили, добра организация и готовност за допълнителни сили, ако се наложи, отбеляза министърът. Ще се справим, не бива да има притеснения и съмнения за това', увери той.

Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола информира също, че се работи за разкриването на това кой е подал сигнала за взривно устройство в парламента. На въпрос дали се подготвя затварянето на границата с Турция заради евентуална бежанска вълна министър Йовчев каза, че засега няма ситуация, която да наложи това.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2064 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.09.10 | 19:31

2
pak zapo4naxa s manipulaciite,e te ne 4e sa spirali niakoga de,no,gospod gleda drugari,vsi4ko koeto varshite shte vi se varne tapkano mnogo skoro,v glavite vi sa samo petola4ki i drugo ne priznavate,maimuni mrasni
ytjt

2013.09.10 | 19:31

1
Като не си тръгвате с добро, хората ще ви изритат сами........Пожелавам си да не се стига до там, но като гледам инатът във вас.....

Добави коментар

Водещи новини