Плевнелиев пожела успех на Цветлин Йовчев

  • 10 април 2013 12:28

  • 996
  • 0
Плевнелиев пожела успех на Цветлин Йовчев
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще разпише оставката на началника на кабинета си Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, предаде Нова телевизия.

Държавният глава обясни, че ще се съобрази с желанието на Йовчев и му пожела успех. "Уважавам съзнателния избор и свободата на всеки. Аз съм последният човек, който ще се противопостави, когато който и да било член на моя екип, министър на служебно правителство, хора, с които работя, дойде и по най-човешки начин ми каже, че има други планове. Пожелавам успех", заяви президентът.

Във вторник Цветлин Йовчев поиска да бъде освободен от длъжността началник на кабинета на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното по лични причини, свързани с желанието му да реализира свои проекти, които не може да съвместява със заеманата от него позиция.

Последвайте канала на

Десислава Станева
996 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини