Българин e задържан за кражба в Рим

  • 23 декември 2012 09:19

  • 1781
  • 3
Българин e задържан за кражба в Рим
©

42-годишен българин и 48-годишен жител на Косово бяха задържани на международното летище в Рим "Фиумичино" за кражби от багажите на пътниците и за обири в безмитните магазини, съобщава италианската агенция Аджи.

Двамата задържани не са действали в тандем, пояснява агенцията.

Българинът е бил заловен, докато се опитвал да открадне от безмитния магазин дрехи, цигари, парфюми, техника и напитки. Той имал намерение да ги напъха в два големи куфара, които носел със себе си. Агенцията уточнява, че българинът е заловен малко след като е пристигнал с полет от София за Рим.

Косовският гражданин пък се възползвал от разсеяността на пътниците и пребърквал ловко куфарите им.

Двамата са задържани в рамките на операция "Сигурна ваканция", при която има засилено полицейско присъствие из районите, в които кражбите по празниците са най-чести.

Последвайте канала на

БТА
1781 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.12.23 | 23:34

3
Каква логика имат само самовлюбените невежи с птичи мозъци, написали първите два коментара. Удивително ! Разбира се, тези които са в парламента не са българи и с лекота си изстискват всичко живо като лимон от десетилетия. Ако съдя по тези двамата с първите два коментара за всички останали, живеещи в България, какво да кажа ? Каквато овцата - такова и стадото !!
RZArector

2012.12.23 | 23:34

2
нека да уточним - за българин ли става въпрос наистина или за циганин с българско гражданство!?
ggg

2012.12.23 | 23:33

1
ПОПРАВКА !!! Заглавието да се чете ЦИГАНИН е задържан за кражба в Рим! Ако го бяхте написали коректно, изобщо нямаше да цъкам за да чета по нататък. Кога ще започнете да правите разлика м/у ЦИГАНИН и Българин ?!

Добави коментар

Водещи новини