Пожар в близост до пътен възел "Голямата звезда" в област Хасково ограничава движението

  • 24 юни 2024 20:44

  • 770
  • 1
Пожар в близост до пътен възел "Голямата звезда" в област Хасково ограничава движението
© Getty images (архив)

Поради пожар в близост до пътя се ограничава движението по пътен възел "Голямата звезда" при пресичането на път II-76 Българска поляна - Тополовград, път II-55 Свиленград - Нова Загора и път III-809 Изворово - Йерусалимово в област Хасково. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Въведен е обходен маршрут: "Голямата звезда" - път II-55 Дрипчево - Свиленград и обратно. Има и втори обход: "Голямата звезда" - път II-76 - път I-8 Българин Харманли и обратно.

Пожари избухнаха в неделя привечер в района на Сакар планина в област Хасково. Огнеборците от Областната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Хасково и днес продължиха работа по потушаването им.

По информация от областния управител на Хасково Гинка Райчева от по-рано днес, макар да има локализация на районите, в които огънят продължава да гори, между селата Изворово и Оряхово и Дрипчево, на териториите на общините Харманли и Любимец, ситуацията все още остава напрегната, предаде БТА.

Продължава работата по гасенето на пожарите в Сакар планина

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
770 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.24 | 23:49

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини