Ваня Григорова: Опонентите ми рядко виждат живи хора, извън "холограмите", с които се срещат и живеят

  • 26 октомври 2023 17:41

  • 1443
  • 4
Ваня Григорова: Опонентите ми рядко виждат живи хора, извън "холограмите", с които се срещат и живеят
© Nova News
Слушай новината Слушай новината

Ако определена група политици не отговарят на исканията на гражданите, то те трябва да бъдат сменени. Винаги съм била на страната на работника и на слабия срещу силните, очевидно, че това е моят автентичен образ. Аз всеки ден имам срещи в различни квартали, понякога по пет на ден, то моите опоненти рядко виждат живи хора, извън "холограмите", с които се срещат и живеят. Това каза в интервю за "Денят на живо" кандидатът за кмет на София на МК "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

"Хората разбират необходимостта от социална политика за разлика от хората на крайностите, които са се самозабравили и смятат, че само техните нужди, които не включват обществени тоалетни, са най-важните, и те трябва да бъдат удовлетворени, без значение от какво има нужда обществото. В такава сериозна битка срещу власт и пари няма как обикновеният човек да бъде печеливш. Човекът с милионите вече не само ще иска да пише закони, а и директно да поеме властта в ръцете си", добави тя. 

Ваня Григорова към граждани в „Красно село“: Те имат пари, ние имаме глас

По думите ѝ е ясно е, че сглобката от двете коалици, управляващи държавата, няма как лесно да бъдат разглобена. "Тя ще се сглобява все по-здраво и сериозно", смята Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на.

"Не съм продавала "Софийски имоти", нито съм била част от управлението им, нямам 10 апартамента на 33 години. Очевидно е, че не смятам за бащиния столицата и моите съграждани. Аз наистина съм човек, който върви по тези улици, децата ми учат в тези училища, племенниците - в тези детски градини, ако има места", каза още Григорова.

Ваня Григорова: Истинските демократи сме ние, не трябва да изпускаме момента за промяна в управлението на София

Според нея трябва да се обмисли възможността пенсионерите да се возят безплатно в обществения транспорт особено след като не се предвижда да имат коледни добавки. "Това няма да натовари значително бюджета на Столична община. Това, което ще натовари бюджета, независимо дали ще бъда кмет, или ще бъда в Столичния общински съвет, Столична община ще трябва да задели значително повече средства от бюджета си. Работещите там /в обществения транспорт/ не могат да работят при условия, които не са подобрявани от 40 години. Не би трябвало да бъде възможно български работник, и то работник на Столична община, да работи при такива условия. Възнагражденията там ще трябва да бъдат повишени", подчерта кандидат-кметът. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1443 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ванко

2023.10.26 | 22:47

4
Нинова 2, простотия и бъркотия

2023.10.26 | 19:17

2
Ваня Григорова: Опонентите ми рядко виждат живи хора, извън "холограмите", с които се срещат и живеят ТИ СИ ХОЛОГРАМА , жив мъртвец. никой човек с глава на раменете си не те забелязва, просто защото си холограма на мъртва.
ZeЛЕвСКИ

2023.10.26 | 21:37

3
ЛАПАЙ ЧУРКАТА ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ТУЛу́П ☭, СИК-аджията КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ПРИСЛУГАТА МУ...... МУ-ХА-ХА

2023.10.26 | 17:52

1
то и "ваште хора", освен восъчни фигури, друго не виждат...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини