Виолета Комитова е номинацията за кмет на София на "Български възход"

  • 27 септември 2023 13:51

  • 1775
  • 3
Виолета Комитова е номинацията за кмет на София на "Български възход"
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

 Доц. д-р арх. Виолета КомитоваВиолета КомитоваДоц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980 е кандидатът на ПП “Български възход” за кмет на Столична община и водач на листата за общински съветници на партията.

Кандидат-градоначалникът е доказана личност в българския политически живот - министър на Регионалното развитие и благоустройството в кабинетите на ген. Стефан Янев и депутат в 48-то Народно събрание от ПП „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ с доказан опит в градоустройството, урбанизма, инвестиционните проекти и образованието. 

Стефан Янев: Кандидатите ни за кметове и за общински съветници са хора с компетентност и почтеност

Доц. д-р арх. Комитова представи екип от хора, обединен в балансирана листа, в която са комбинирани знанието и експертността на по-опитни политици с енергията и мотивацията на младите хора. В тяхно лице листата притежава всички необходими експерти за компетентно управление на общината, съобщиха от пресцентъра на партията.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1775 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.09.27 | 20:04

3
Вампир

2023.09.27 | 17:44

2
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> tyny.to/sbiom
????!!!

2023.09.27 | 14:25

1
Тази ли "Другарка "Комитова,която СПРЯ да ГОВОРИ за ДАЛАВЕРИТЕ и КРАЖБИТЕ по "магистралите"/а ЗАЩО ли/ и ЗАПОЧНА и ТЯ умело да "ТУПА ТОПКАТА"???? ТЯ ли ????

Добави коментар

Водещи новини