Комитова (БВ) отговори на министър Шишков: През 2022 г. нямаше нито една стачка на пътни строители

  • 27 януари 2023 18:07

  • 765
  • 4
Комитова (БВ) отговори на министър Шишков: През 2022 г. нямаше нито една стачка на пътни строители
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Парламентарното ни време не е добре организирано. То трябва да е разпределено по друг начин, за да ни стигне за решаване на най-важните задачи. Този парламент работи доста интензивно с доста извънредно работно време, особено във вторник, сряда, четвъртък и петък. По-голямата част от времето се изхабяваше за политически ПР. Това заяви бившият регионален министър арх. Виолета КомитоваВиолета КомитоваДоц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980 от „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ (БВ) в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Най-важният въпрос е как решаваме проблемите в ежедневието на хората и бизнеса. Ние от БВ искаме да има конструктивен диалог и да се решават проблемите на гражданите. Ние давахме подкрепа за разумните предложения“, посочи тя.

„Моят личен принос е, че в Закона за устройство на територията направих така, че всички хора, които искат да си сложат фотоволтаици на еднофамилните си къщи, могат да го направят без да зависят от енергоразпределителните дружества. Това предложение бе гласувано с голямо мнозинство“, изтъкна арх. Комитова.

Шишков направи отчет за свършеното от него за шестте месеца власт, би приел пак да е министър

Тя коментира и проблемите със строителството на пътищата у нас. „Тази тема ще бъде винаги актуална, защото всички български граждани отделяме много голям финансов ресурс от средствата си и искаме всичко да е наред. Озадачена съм от твърдението на министър Шишков, че през 2022 г. са били положени само 7 км. асфалт по републиканските пътища. Пътностроителните фирми живеят само от този вид дейност, от какво са се прехранвали, ако това е така? През 2022 г. нямаше нито една стачка. Това е противоречие в думите на министър Шишков“, заяви бившия регионален министър.

„Строителството на пътища са процеси за милиарди и трябва да се прилагат нови принципи на управление, не както по-рано – да се плаща предварително за проектите. Като завърши проектът на хартия ще се знае колко време ще отнеме, колко ще струва и как ще се строи“, каза арх. Виолета КомитоваВиолета КомитоваДоц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980.

Тя похвали лидерът на БСП Корнелия Нинова за смелостта и подхода да инициира лидерска среща. Според нея е била направена демонстрация на висше лидерство.


 


 

Мая Йорданова
765 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.01.27 | 20:06

2
Мръсна долна твар
Анонимен

2023.01.28 | 00:20

4
Радев е поне по прикрит.
PaulaFox

2023.01.27 | 22:54

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Анонимен

2023.01.27 | 20:01

1
Бабата дето открадна магистралите.

Добави коментар

Водещи новини