От ГЕРБ представиха конкретни идеи за повече справедливост

  • 21 септември 2022 17:55

  • 2207
  • 8
От ГЕРБ представиха конкретни идеи за повече справедливост
© Кадър: Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Аз съм адвокат с дългогодишна практика, затова се включих в изготвянето на предизборната програма на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Надявам се да допринеса с моя опит, познавайки системата отвътре. Това заяви кандидат депутатът от ГЕРБ-СДС Рая Назарян в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

Във връзка със сложната геополитическа обстановка, породена от войната в Украйна, тя заяви: „Като член на ЕС и НАТО ние се придържаме към досегашните си съюзи. Затова избирателите трябва да изберат политическа партия с ясна позиция, доказала, че взима и прилага ясни решения и мерки“.

Борисов: "Промяната" ще сгромоляса всичко и всички, а те като се завърнат в Канада, няма и да ги намерим

По повод информацията за схема на свързани с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, която от Продължаваме промяната разпространиха в свое видео и е част от сигнал до европрокуратурата, кандидат депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на заяви, че е клевета. „Това са голословни твърдения, те няма нито едно доказателство за такава схема. Всеки, който има някакъв сигнал, може да го подаде и да изчака да се извърши надлежна проверка. Това може да се определи като долна лъжа и клевета“, подчерта Назарян.

Тя представи и проектът на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на на закон за борбата с корупцията. „Според нас по-добрият вариант е да се търси подобряване и ефективност на вече съществуващата мрежа от структури на правоохранителните органи. Където има нередности в структурите, трябва да има усъвършестване. Няма нужда всяка година да има осъден политик, за да покажем, че съдебната реформа работи. Всяко обвинение трябва да се базира на факти“, поясни Назарян.

„Да, има усещане за липса на справедливост, но за да се промени това предлагаме нови принципи в съдебната система, без да се нарушава досегашния принцип за установяване на обективната истина. Предлагаме екслузивност на съдебния състав. Един състав разглежда едно дело до изчерпването на процеса докрай. Друго наше предложение касае да се подобри изплащането на издръжка на осъден родител. По този начин ще бъдат защитени интересите на децата. Друга мярка е да се направят помени в Закона за движение по пътищата, за да има по-голяма безопасност на пътя“, обясни адвокатът.

На въпрос за евентуална коалиция на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с ПП, Рая Назарян заяви: Към този момент изглежда невъзможно. „Те не показват никаква компетентност, нямат желание, нямат идеи за извеждане на държавата от кризата. Занимават се с несериозни клипове, вместо с решаването на важните проблеми на хората“.

Мая Йорданова
2207 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
гаро

2022.09.21 | 23:42

7
да живее Бойко

2022.09.27 | 13:42

8
В затвора да живее бибитко и герберите.
☠Peз☠ Глaвинчeв

2022.09.21 | 19:38

3
☞Бългapoyбиeцo Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo, гнycнa алчна Маймуно, имаш ли представа какво те чака за всичко гнycнo cтopeнo oт тeб нa бългapckият нapoд, Ъ!!!: tiny.cc/b4dzuz
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.09.21 | 19:47

6
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. ♠♠♠♠Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. ♠♠♠♠За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 78 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
†Таню Войвода от Кирчан Баир❤️ yerl.org/9xtcW

2022.09.21 | 19:44

5
☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП! ☞ДПС е политическото лице на българската мафия! ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ! ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА! ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България! ☞ДПС е името на българската мафия!: yerl.org/wt9oz ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за Бългaроубийците Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, Axмeд Иcмaилoв Axмeдoв-Дoгaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа и бpaтя Дoмycчиeви!: yerl.org/K1PzA ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: yerl.org/crXJp ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: yerl.org/hKTWt ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: yerl.org/vhyAT ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: yerl.org/jIPMs ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ☞Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: yerl.org/3U5CG
Ekaтepинa Зaxapиeвa

2022.09.21 | 19:40

4
☞Maнгaлитe oт „Bъзpaждaнe” kyпyвaт цигaнckи глacoвe в Пaзapджиk пo 100-лeвa!: cutt.us/jYbAn ☞KYЧETO на Боkо и Дoгaн, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов е CATAНИCТ, член на варненска масонска ложа!: yerl.org/R4vUw ☞Цигaн-Kостя Koпeйкин е приет в масонската ложа “Бoян Aбаджиев” Варна през 2018г., от тогавашния велик майстор на ложата, бившият ректор на военноморското училище във Варна, Бoян Mедниkаров. ☞Един маcон не може да бъде националист! ☞Това са две взаимно изключващи се понятия! ☞Mасоните са безpoдници и Cатaнисти-Kaнибaли, учавстващи в жepтвoприношeния на мaлkи мoмичeнца!: tiny.cc/ay9zuz ☞Ваксъра-Мошеник Костя Копейкин за една година се сдоби с нова къща, с изглед към морето, и чисто нови коли. ☞Ваксъра-Костя Копейкин = Безродника-Волен-Долен! И двамата са гнусни доносници на ДС, и ПОДЛОГИ на доносниците-българомразци Гоце фон Клозет, Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар!: yerl.org/UYVvr ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмед-Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: yerl.org/4SkBO ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
Еми...

2022.09.21 | 19:32

2
Повече кюлчета и чанти с пачки евра за тиквата, повече "добри" сделки с руската мафия, повече близане на топките на ДПС. Гарантирано от ГЕРБ.

2022.09.21 | 19:15

1
Този нагъл ултра мафиот и нагъл комунист ББ и бивш агент на ДС на комунизма за 12 г не можа да направи нищо, освен да пълни банковите сметки и чекмеджета и на бизнес мафията около него и постоянно рязане на ленти на малки участъци на магистралите, които впоследствие бяха реремонтирани многократно.

Добави коментар

Водещи новини