Цветанов и Москов към Нинова и Борисов: Сменете си криминалните сюжети "с нещо по-така"

  • 05 ноември 2021 12:04

  • 924
  • 5
Цветанов и Москов към Нинова и Борисов: Сменете си криминалните сюжети "с нещо по-така"
©

Г-жо Нинова, изказваме дълбоко съжаление, че като Ваши идеологически опоненти не успяваме да Ви забавляваме достатъчно. Не се бяхме досетили, че възприемате предизборния дебат като повод за личното Ви развеселяване, за което се извиняваме, но няма да се коригираме. 

Това пишат лидерите на Национално обединение на десницата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва в отговор на публикация на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в социалната мрежа Фейсбук. Публикуваме отговора им без редакторска намеса: 

Цветан Цветанов: Партиите са олевели и залагат на популизъм, НОД е истинската дясна формация

"Напротив, изказваме възмущение от отказа Ви, Вашия и на партньора Ви, когото посочвате в това забавление, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, да отговорите на очакванията на българите и да представите решения на сериозните проблеми, пред които ги изправи собственото ви безпринципно политическо поведение през последните месеци и години.

С риск да Ви доскучаем ще Ви информираме, че като лидер на най-голямата лява партия у нас Вие носите пряка отговорност за нивото на политическия дебат в страната ни и за представянето на управленски решения, които да повишат качеството на живот на българите и няма никакво значение в колко атрактивна кола се возите и какъв десен забрадки предпочитате, когато отивате на среща. Нещо повече, опитът Ви да прикриете липсата на управленски идеи и полезни за хората решения с дребнави престрелки с Борисов е не просто безвкусен, но и абсолютно безотговорен в този толкова тежък за цялото българско общество момент. 

Москов и Цветанов: Румен Радев и БСП не са и не трябва да бъдат бъдещето на България

Желанието  Ви, за пореден път да скриете управленската немощ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е с безвкусни криминални сюжети за съжаление не е изненада, а традиция. Вече няколко десетилетия  българските политици заменят сблъсъка на идеи с отблъскваща криминалистика,  в резултат на което обществото ни е най-бедно, най-болно и най-обезверено в ЕС.

Национално обединение на десницата е консервативно дясно обединение, чиято цел е да сложи край на 30-годишната ляво-либерална практика. Нашата задача е да наложим в българския политически дебат истинските полезни десни решения за гражданите, икономиката и държавата ни".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
924 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Анонимен

2021.11.05 | 19:06

5
Турбо ИДИОТИ!
Stamatis

2021.11.05 | 13:10

4
За Цветанката разбирам, защо толкова иска да престанат с криминалните сюжети, защото той е участник в много от тях, като беше ибричкия на Султана! А пък този псведо демократ Москов да не се излага така!
Тия двамата

2021.11.05 | 12:46

3
Амнезия ли развиха? Или нещо По ТАКА? Мошеници и лъжци! Докога ще сте на свобода? Докога?
ВИНКЕЛ

2021.11.05 | 12:44

2
А, Вие ще кажете ли, КАК е в Турция, ИМА ли ДАЛАВЕРКА?! По КАКВО се РАЗЛИЧАВАТЕ от "другарите" Борисов и Нинова, Вие "другари-господа"?!
катана

2021.11.05 | 12:39

1
хахаха,Цветарката Цветанов,тоя мазен фискултурник,тая маинуна гадна

Добави коментар

Водещи новини