Москов и Цветанов: Най-големите кражби са през системите на държавата

  • 29 октомври 2021 12:41

  • 966
  • 5
Москов и Цветанов: Най-големите кражби са през системите на държавата
© ПП Републиканци за България

Лидерите на Национално обединение на десницата Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа определят кражбите през държавните и публичните системи като най-сериозния проблем в българската политика. Те обръщат внимание, че не става въпрос за отделни държавни поръчки или договори, а за работеща от  години система за кражба на парите на българските данъкоплатци, чрез редовно отклоняване към харчове за ненужни или изобщо не извършвани услуги.  Краде се през всички публични системи и голяма част от депутатите от досегашните парламенти участват в изграждането на тази система.

Цветанов и Москов определят партиите от ляво-либералното управление на България през последните години като гръбнака на тази система, независимо дали са били в изпълнителната власт или са охранявали престъпното законодателството като депутати в парламента. Най-актуалният пример за сътрудничеството им е мълчанието на всички и най-вече на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по най-грандиозното ограбване не само на днешните, но и на утрешните български данъкоплатци. Българските граждани ще изплащат кредит от 3 млрд. лв., който правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и патриотите е изтеглило, за да построи с наши пари проект на руската газопреносна система. Това е кражба от българите не само за финансирането на чужд икономически проект, но и гарантира закрепването на българските потребители към скъпия руски газ и освен кредита и лихвите по него ги принуждава да плащат завишени сметки за газ и електричество за години напред.

Лъжата на българските политици, че "няма ляво, няма дясно" е опит да се избяга от категоричните решения, които дава десницата срещу задкулисието и кражбите. Разликата между лявото и дясното решение е, че левите сменят началниците и продължават кражбите, а десните променят системата и спират кражбите.  Истинското спиране на кражбите, например  е да няма държавна банка, през която политиците да раздават парите на данъкоплатците, а не да сменят началниците на държавната банка и да продължат да раздават парите ни на приближени фирми, както предлага Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Като бивши министри Цветанов и Москов споделиха с граждани от Пловдив през седмицата, личните си битки с това ограбване и с огромната съпротива на системата, организирана във всички нива на властта и на държавата. Според двамата, вече десетилетия тези системи крадат от пенсионери, инвалиди, пациенти и данъкоплатци и нито една политическа сила, няма ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на да промени това. Всеки, опит за промяна среща негласното сътрудничество на всички политици от ляво либералната върхушка, чиито спорове и публични битки са само на ниво, кой точно да управлява системите за кражби и кой най-пряко да се облагодетелства от тях, а не как те да бъдат премахнати.

Сред най-ярките примери, които двамата дадоха от личния си опит са отхвърлянето на Закона за пръстовия идентификатор, който през кратката си работа преди да бъде спрян, успя да спаси от ограбване по 10 млн. лв., на месец от парите на българите за здравеопазване, които без този контрол НЗОК раздава на приближени фирми и изпълнители без връзка с нуждата на пациентите.

Като лидери на Националното обединение на десницата двамата са категорични, че единственият път да се спре това ограбване е смяна на целия ляво-либерален законодателен хаос от силно дясно управление, което да изгради ясни закони, силен контрол за спазването им от всички и никакви възможности за злоупотреби с публични и държавни пари.  Това започва със закон за лустрацията, който за срок от 10 години да отстрани от досег с публичните пари  и от управлението всички политици и фирми свързани със задкулисието на бившите кадри на БКП и ДС, които са в основата на приемането на корупционни закони и практики за кражби на обществени пари.

Национално обединение на десницата е с номер 7 за изборите на 14 ноември.

Последвайте канала на

Novini.bg
966 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.10.29 | 13:30

5
Нали сте крали и знаете как е :))))) Няма толкова нагли хора !
Оня от Враца

2021.10.29 | 13:15

4
А Цецо Шлифера къде е тръгнал?
николам

2021.10.29 | 13:06

3
а ние сме едни от тези крадци
Stamatis

2021.10.29 | 12:58

1
Ех Цветанов, га яди кифтетата и строй апартаментите за милиони не разправяше така, сега крадеца вика дръжте моите приятели и ортаци крадците!
да

2021.10.29 | 13:06

2
да точно

Добави коментар

Водещи новини