Радев и Йотова откриха предизборната си кампания с изкачване на Черни връх и обявиха: Това е поход за една по-справедлива България

  • 17 октомври 2021 10:04

  • 5574
  • 338
©

Кандидат-президентската двойка Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , откри предизборната си кампания с изкачване на Черни връх.

Походът стартира от хижа "Алеко" на Витоша и на хижата се събраха десетки хора, които също се включиха в изкачването. Президентът разговаря с тях, снима се и всички заедно пиха чай. 

"Искам да се обърна към всички граждани, които са тук и да им благодаря", заяви пред журналистите Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Радев и Йотова изкачват Черни връх

"Това е един поход, който ще е за по-справдлива и добра България. Избрали сме хижа "Алеко", защото Алеко Константинов е автор, който повече от век вдъхновява българите. Всички знаем тъжната история как неговият най-известен герой го убива. Време да поемем към върха и да не позволяваме повече Бай Ганьовците да убиват своите автори. Българската планина е много красива и вдъхновяваща. Спортът е нещо прекрасно. Нека потегляме. Ние сме с вас", обърна се Радев към хората.

"Алеко Константинов се бореше точно с тези пороци, с които се борим и ние - корупция, предателство, малодушие", добави от своя страна Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,. "Неговите разкази са писани все едно за нашето време. Ако четете как Бай Ганьо прави избори, ще видите, че това е все едно ГЕРБ да правят избори. Днес също така е Свтовният ден за борба с бедността и ние не сме го избрали случайно за откриване на предизборната си кампания. Нашата цел и задача е да работим за една България, в която няма корупция и бедност. Това са двете причини да организираме този поход точно от хижа "Алеко", каза още Йотова. 

 

Филип Епитропов
5574 338

Свързани новини

Коментари 338

Добави коментар

2021.10.18 | 16:44

338
Качваха се ама не се доизкачиха. Свинкята Йотовица не успяха 8 гавази да я добутат до върха и се отказа. Това е лоша поличба за диктатора. На 14.11.2021 г. губи позорно от проф. Герджиков и отива да прави коремни в Централния.

2021.10.18 | 02:30

336
Има един трол enev...който защитава Радев и Петков.. И говори против Пеевски..Е добре, само, че нещо не се вързва. Петков казва наши партньори, ще са Дай Б, Изправи се ние си отиваме...е хубаво, ама Манолова е гласувала за Пеевски и беше червената активистка..Не ви се получава и децата ви разбраха и затова наистина си отивате .
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.18 | 09:48

337
Я кажи, кypво, ти подкрепяш ли Пеевски? Мислиш ли. че трябва да е депутат, или да е шеф на ДАНС?

2021.10.17 | 16:59

335
ДА СТЕ ГИ ВИЖДАЛИ ДОСЕГА НА ВИТОША?! НЕМА И ДА ГИ ВИДИТЕ, ВСИЧКО Е ТЕАТЪР....АМА ПРОСТ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ПРОСТИ УПРАВНИЦИ..ТОВА Е!
Измислените ремонти на магистралите

2021.10.17 | 16:51

334
И т.н. пътища за 12 години се оказаха пълен фарс. Милиардите са откраднати от обръча от фирми на чекмеджето и Доган.Президента Радев със служебното правителство доказа че нито е десен нито е ляв и работи за България. Каквото да пишете все тая, ББ бандата ще бъде изправена пред следващият прок-р. Народа знае, че ББ мафията овладя медиите и всички останали структури на държавата и борбата срещу нея и обръча от фирми на ББ и Доган ще е изключително трудна.

2021.10.17 | 16:09

333
ОТЧАЯН СТРАХ! Ето това е основният мотив, който движи действията на Радев и формираната клика около него. Сега е с имунитет, т.е. недосегаем, защото все още е президент. Да, но е оцапан до уши с шпионски скандал срещу родината си и с корупционни сделки - Грипени, Бобокови и т.н. Затова се е вкопчил в президентската власт. Играе хазартно, заложил е всичко и е готов на всичко - или ще е президент още един мандат или отива в затвора. Готов е и на диктатура - за да си спаси кожата...

2021.10.17 | 16:09

332
Стветски К0он Дон Мунчо не престана да доказва, че под фуражката, расте само мухъл.Този селски, е самото въплащение на всичко гнусно сред племето ни. Точно затова от Москва го направиха резидент. В негово лице съветските пор0ве виждат своя идол идеал на задунайски поданик- безличен страхливец, за това само за страх говори.

2021.10.17 | 16:09

331
Га-де-в е пътник към небитието тра-ла-ла-ла. Самальотчика ще катапултира от самолета още на 14.11.2021 г. на първия тур и този ден ще бъде празник за нормалните българи. до сега не сме имали по злобен, по тесногръд, по отмъстителен и по некадърен държавен глава. Идва му края - още малко търпение.

2021.10.17 | 16:08

330
Онзи ден Шиши пусна бомбата: чрез Пристанище Варна Радев в получил 60 млн $ от руснаците за да лобира за техни банки. Шиши сложи Радев на пържолника... Ще имаме президент ударен от закона Магнитски... Радев, Радев, за Грипените и 5те милиона, може и да те помилват, ама за 60те милиона от руснаците, които получи през Пристанище Варна... Руснаците не са цивилизовани като шведите../Кьовеши получи папка от Гешев с документи и на есен Радево-Божковото правителство, начело с Радев по затворите.

2021.10.17 | 16:08

329
Най сериозният политик в живота и политиката на България е г-н БОЙКО БОРИСОВ !!! ГЕРБ е партията , която издигна България ,като ФЕНИКС от пепелта!!! Такава е истината потплатена с факти.Виждам какво се случва в момента с РОДИНАТА И МОЯ НАРОД и няма да остана безучастен в ,този хаос наречен ,, ПРОМАНА"" НА ДЖЕНДЪРИ , НЕУДАЧНИЦИ И радюви НЕКАДЪРНИЦИ!!! Избирам и поткрепям само ИСТИНАТА ...А ТЯ Е ГЕРБ С МИНИСТЪР Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

2021.10.17 | 16:07

328
К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник - крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в. И ако това са "почтенните" дето ще ни "оправят" за 800 дни - ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б. Като гледам колко им е публиката - 6-7 платени с парите на Прокопиев нещастници та се успокоявам, че ако не фалшифицират изборите - Кирчо и Кокорчо вместо в парламента ще се отзоват при Гешев.

Добави коментар

Водещи новини