Росен Желязков: Правителствата на Борисов доказаха, че могат да действат в кризисни ситуации

  • 13 октомври 2021 17:54

  • 937
  • 10
Росен Желязков: Правителствата на Борисов доказаха, че могат да действат в кризисни ситуации
© Кадър: БТВ

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в носи отговорност към своите избиратели и се ползва с тяхното доверие. И трите правителства на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г доказаха, че могат да действат в ситуации на криза. Не сме изчаквали злорадо да се случи нещо лошо, но не можем да си мълчим при процеси, които ще бъдат трудно да бъдат управлявани на фона на задаващата се зима. Това заяви в интервю за предаването "Лице в лице" по bTV бившият транспортен министър от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

,,От година казваме какво ще се случи с COVID кризата – че ще се закъса със социалните и икономическите мерки. Компенсациите вече не могат да подпомогнат предприятията, което показва вяла политика в подпомагане на икономиката'', допълни той.

Желязков посочи, че в момента в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не си търсят кой да им е опонент, тъй като това в момента го правят останалите партии, които умишлено търсят "сбиване" с партията на Борисов.

Георг Георгиев: Няма политическа сила, способна да управлява сама

По казуса с канадското гражданство на Кирил Петков бившият транспортен министър отбеляза, че от партията ще направят коментар по темата, когато по въпроса се произнесе Конституционният съд. Той допълни единствено, че казусът има три измерения – юридическо, политическо и морално.

Според него голяма част от актовете биха били атакувани по отношение на нищожност или незаконосъобразност, ако се докаже, че Петков е имал и канадско гражданство към момента на встъпването му в длъжност като министър на икономиката.

В момента социологията показва, че парламентът няма да може да излъчи стабилно мнозинство. Вижда се, че няма и конструкция, при която две партии да могат да излъчат такова, така че ще се търси широка подкрепа. Важно е следващото Народно събрание да функционира не по-малко от шест месеца, за да се решат въпроси като бюджета за догодина и антикризисните мерки. Така че още отсега ще апелирам да се спре с тези червени линии и тази войнствена реторика, която може да бъде елиминирана с обединение около смислени каузи, коментира Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети на въпрос за бъдещия парламент.

Той изрази мнение, че ако имаше и хартиени бюлетини, това би повишило избирателната активност.

Важно предупреждение към политиците преди изборите: Нов шанс няма да имат

На финала Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети сподели покрай инцидента с кораба "Вера Су", че липсват колективни действия, защото изглежда, че министърът е оставен да се справя сам с проблема и не получава никаква подкрепа от кабинета.

Владимир Василев
937 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
АСЕН ИЛИЕВ

2021.10.13 | 22:11

10
ОСВЕН ДЪЛБОКИ ГЪРЛА, НЕМАТЕ ДРУГИ ДОСТОЙНСТВА :)
ПРЕЦЕДЕНТ КРАДЕВ

2021.10.13 | 18:10

2
ЧЕ И НИИ МОЖЕМ! ВЕЧЕ ГИ НАДМИНАХМЕ ПО КОВИД-СМЪРТНОСТ, САМО ЧАКАЙТЕ ЗИМАТА ДА ДОЙДЕ ...
ФИГУРАНТА

2021.10.13 | 19:50

9
ВОДИ КЪМ ГИБЕЛ Р Б
Тк

2021.10.13 | 18:52

3
Кой ти каза това бе плешивец. Я се виж в огледало на какво приличаш бе грозник.
МАЙНА

2021.10.13 | 19:49

8
ДА ТЕ С Е Р Е БОЛНА Ц И Г А Н КА В УСТАТА
Тх

2021.10.13 | 18:53

4
Колкото си плешив два пъти повече си прост.
ТЪПУНГЕР

2021.10.13 | 19:48

7
ПОГЛЕДНИ СЕ ТИ В ОГЛЕДАЛОТО НА КАКВО МЯЗАШ А ПО АКЪЛ СИ НУЛА
Ми не, боклук

2021.10.13 | 18:09

1
Пoкaзaхтe, чe мoжeтe дa пpaвитe "кpизи" и дa кpaдeтe oт тях. Пoслeдният фpaпaнтeн пpимep - "вoднaтa" кpизa в Пepник - създaдoхтe я, щoтo пълнихтe язoвиp зa ВЕЦ-a нa Дoгaн с вoдaтa нa Пepник, кaтo гo изтoчихтe, изхapчихтe oщe кyп пapи зa нepa6oтeщ вoдoпpoвoд, a "кpизaтa" сe peши кaтo спpя тoчeнeтo и нaвaля дъжд.
УСРО

2021.10.13 | 19:46

6
БОКО ДОКАРА ВОДА НА ПЕРНИК А ТЕЗИ КОРАБА ОСТАВИХА ДА ПОТЪНЕ И ЗАМЪРСИ ВОДАТА ТАЗИ ТОР ЩЕ УБИЕ РИБАТА

2021.10.13 | 19:37

5
Така е - герб - геп!

Добави коментар

Водещи новини