Важно предупреждение към политиците преди изборите: Нов шанс няма да имат

  • 13 октомври 2021 16:44

  • 1296
  • 5
Важно предупреждение към политиците преди изборите: Нов шанс няма да имат
© Булфото, архив

Политическият елит няма да има четвърти шанс, ако и в 47-ия парламент не се състави правителство и се стигне до четвърти парламентарни избори. Това каза пред БНР проф. Тодор Галунов, политолог и преподавател във Великотърновския университет.  

"Тогава е възможно гражданите да потърсят нещо много по-различно от предлаганото претоплено политическо меню", предполага той.

Според него категорично е належащо в следващия парламент да се състави мнозинство, което да излъчи управление на страната.

"Политическият елит трябва да направи нещо, за да успокои страната, не може все да се оправдават с това, че някоя партия не иска да се коалира с друга. Политиката не е място за капризи, а трябва да се свърши работа", аргументира мнението си политологът.

"Не съм сигурен кой си ти": Защо младите хора не познават българските политици?

Неговата прогноза е за коалиция в 47-ото Народно събрание, в която със сигурност няма да участват ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПС:

"Никоя от партиите, които са във вариант за създаване на коалиция, няма да има ролята на хегемон, на водеща при създаването на кабинет", каза политологът.

По думите му "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП) дава нови надежди, но тя ще бъде един от елементите, няма силата да бъде основният носещ елемент, тъй като е в политическото пространство от 1 месец.

Относно президентските избори проф. Галунов смята, че най-голям шанс за победа има Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Борислава Бибиновска
1296 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ТУРБО ИДИОТИ!!!

2021.10.13 | 18:11

3
ГЕРБ МОЖЕ ДА НЕ ПРАВИ РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ!!! ДУМИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА НА РАДЕВ И ПАРТИИТЕ МУ, СА ДОСТАТЪЧНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ЗА ГЕРБ!!!
00000

2021.10.14 | 11:57

5
ГЕРБ И ГЕРДЖИКОВ ТОВА ЩЕ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ
Смях в залата :)

2021.10.13 | 22:12

4
Свърши се с опитите! Пак ще е ГЕРБ!
КРАДЕВ И ДАМАДЖАНАТА ГОТВЯТ ВОЕННО-ФАШИСТКИ ПРЕВРА

2021.10.13 | 17:27

1
ГЕШЕВ ДА ГИ АРЕСТУВА НЕЗАБАВНО!!
Хахахах

2021.10.13 | 17:45

2
Гешев върви с бодра крачка към емиграция и червена бележка на един международен уебсайт.

Добави коментар

Водещи новини