ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители

  • 12 октомври 2021 13:25

  • 230
  • 2
ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители
© ПП ГЕРБ

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 14 ноември. Водачът й Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри заяви, че и на тези, трети за годината парламентарни избори, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в залага на млади и образовани хора, всеки доказал се в своята професионална област.

„Радвам се, че младите хора, които открихме в хода на нашата партийна работа – със структурите и младежката организация, отново са част от нашата листа. Искрено се надявам, не като водач на листа и представител на политическа партия, а като обикновен български гражданин, че в Народното събрание, което ще се конституира след изборите на 14 ноември, всички лични реваншистки битки ще останат на заден план, а най–важна ще бъде битката за по-добър живот на хората в България. Крайно време е тази битка да бъде започната“, каза Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри.

Проф. Балтов е кандидат-депутат от ГЕРБ-СДС

Листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в –Сливен е от 12 души. Втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то, 44-то и 45-то Народно събрание. Трети е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис.

Четвърти в листата е Генчо Димитров - директор на Исторически музей - Нова Загора. Пети е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски, който бе депутат и в 46-тото НС. Цвета Станева - директор на ДГ „Слънчице“ в Нова Загора е под номер шест в листата.

Седми е треньорът по колоездене Евгени Балев. На осмо място е Велмира Вълева – асистент на евродепутата от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/ЕНП Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община. Девети е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. Заместник – кметът на община Нова Загора Ивайло Енев под номер десет. Единадесети в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен. А педагогът Милена Гочева е на 12-то място.

След регистрацията на листата, областният координатор на партията Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри бе категорична, че вече няма никаква необходимост от реваншизъм и избори безкрай. Време е за ясна програма, ясни политически приоритети и стратегически цели, около които да се състави правителство.

Радина Лазарова
230 2

Коментари 2

Добави коментар
Караджата

2021.10.12 | 16:48

2
Кви времена. Сливналии беа ужким вайводи, хайдуци. А ся подпират чекмеджеята на Боко, бая са лапали и те с гербаджиите крадливи.
тиквето

2021.10.12 | 13:56

1
тиквето ударно събира младежи, професори и други за да му излъскват имиджа. надява се всички да му играят по свирката.

Добави коментар

Водещи новини