Румен Христов: В 47-ото НС всички трябва да търсят партньори, за да има правителство

  • 07 октомври 2021 14:05

  • 292
  • 2
Румен Христов: В 47-ото НС всички трябва да търсят партньори, за да има правителство
© Булфото

"Убеден съм, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще е първа политическа сила на парламентарните избори на 14 ноември, но мандатите, които ще получим, няма да са достатъчни за съставяне на правителство. Всеки в следващото Народно събрание трябва много внимателно да се огледа за партньори, защото обществото има нужда от едно редовно правителство". Това заяви пред БНР лидерът на Съюза на демократичните сили Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, част от коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, и добави:

"Ние призовавахме в 46-ия парламент да има редовно правителство, очевидно беше, че то ще стане и без нас, но България имаше нужда от редовен кабинет, защото виждаме провалите, които всеки ден ни сервират служебните министри от правителството, съставено от президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на". 

Лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на изтъкна, че никой от формацията не е получил пост, докато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в бяха управляваща партия. Той подчерта, че коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на не е изчерпана и оцени като успешна свършената от тях работа.  Христов обясни, че от Европейската народна партия е имало препоръка за съставянето на коалиция на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на с ГЕРБ:

Румен Христов: Можем да избираме между "Върви, народе възродени" и "Партизан за бой се стяга"

"СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за съжаление не може сама да прескочи бариерата от 4% и затова ние искахме нашите гласове да не се губят или да отиват за някоя лява формация, а да са за дясна политическа формация". Христов прогнозира президентските избори да приключат с победа за Проф. Анастас ГерджиковПроф. Анастас ГерджиковРоден е на 28 февруари 1963 г. в Кърджали. През 1982 г. завършва Националната гимназия за древни - кандидатът, издигнат от инициативен комитет, подкрепен от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, когото той определи като съвременен будител.

"Ако бъда помолен, сигурно ще направя лично дарение за кампанията на двойката проф. Герджиков - Невяна Митева", обяви Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

 

Последвайте канала на

Теодора Александрова
292 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.10.07 | 15:15

2
Всички политици да минат на психо тест.

2021.10.07 | 14:49

1
Какво е това дърто прасе?

Добави коментар

Водещи новини