Обединение от патриотични формации около НФСБ се регистрира за изборите

  • 29 септември 2021 18:31

  • 2422
  • 3
Обединение от патриотични формации около НФСБ се регистрира за изборите
© НФСБ

НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, регистрира заедно с БНДС „Целокупна България“ и БДС-Радикали коалиция „Патриотичен фронт“, с която отиват заедно на изборите през ноември. Това е обединение, което вече има присъствие в българската политика и е печелило доверието на българските избиратели, съобщават от пресцентъра на НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,.

Зам.-председателят на НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, Борис Ячев, Георги Вълчев (Целокупна България) и Цветан Манчев (БДС-Радикали) внесоха днес в ЦИК документите и подписите на патриотичната коалиция. 

НФСБ инициира широко патриотично обединение в името на България

„Ние заедно – НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, и Целокупна България, сме сред учредителите на обединението „Патриотичен фронт“ през 2014 г. и се чувстваме морално отговорни това обединение да продължи“, посочи след регистрацията Борис Ячев. „На фона на заявеното желание на останалите патриотични формации да се явят раздробено, поотделно, ние считаме, че само обединението на патриотичните сили е гаранция, че те могат да бъдат представени в Парламента. Създаваме тази коалиция за тези избори, но с поглед към бъдещето – вярваме, че и след 14 ноември желанието за обединение на патриотичните партии ще продължи“, подчерта Борис Ячев. 

„Вярваме, че нашите последователи, че българските избиратели ще подкрепят патриотичната кауза“, добави Георги Вълчев. По думите на Цветан Манчев кандидатите на „Патриотичен фронт“ ще бъдат достойните кандидати, защото носят у себе си най-важното – любовта към България“.

Филип Епитропов
2422 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.09.29 | 19:16

3
ВАСИЛЕСА БОЖКОВА ХОДИ С БЯЛА РОБА В ДУБАЙ И НАДАРЕНИ Я ПОРЯТ ДЕНОНОЩНО€ Това и е краят!

2021.09.29 | 19:12

2
Алчността е страшно нещо! Но.....пак няма да прескочат!
Пурковци

2021.09.29 | 18:53

1
бегайте си обратно по маалите, от които са ви събрали, мангусти гнусни.

Добави коментар

Водещи новини