НФСБ: На кого пречеше проф. Балтов?

  • 15 юли 2021 15:40

  • 2363
  • 4
НФСБ: На кого пречеше проф. Балтов?
© bulphoto (архив)

Временен служебен министър уволни един от най-заслужилите медици, поели основната тежест от сблъсъка с никому неизвестната до скоро световна пандемия. Отстрани лекар, рискувал живота си, докато е до своите пациенти във войната с непознатия „враг“. Това посочват в позиция от пресцентъра на НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

Махна здравен мениджър, след като е естествено при липсата на клинични пътеки и нарочна подготовка от страна на Министерство на здравеопазването за лечение на COVID 19 – тези пътеки да се нагаждат към суровата реалност. За да бъдат лекувани и спасявани хората. Точно това да бъде използвано като причина за отстраняването на проф. Асен БалтовАсен БалтовПроф. д-р Асен Георгиев Балтовзпълнителен е директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" от м. Февруари, е най-малкото - подло.

Ще последва ли смяна и на ген. Мутафчийски?

Това ли е обещаното от президента „изчегъртване“?, питат от НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,. Отстраняването на доказани професионалисти чрез насърчаване на професионалната завист и злоба?

„В България всичко се прощава, освен моженето“, беше казал великият Николай Хайтов. След проф. Кантарджиев, това е втори случай, в който доказан професионалист е наказан заради качествата и способностите му. Да, на проф. Балтов ще останат благодарни и признателни стотици излекувани български граждани. Докато Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има ще бъде забравен. Веднага след като служебното правителство си отиде.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
2363 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.07.15 | 16:45

2
Професор Балтов е трън в окото на професионалните неудачници, като псевдо-лекаря, кариерист-докопал за 2 месеца министерско кресло. До коквжтж се допрат - рушат го. Но да организират масова имунизация - не ги бива. В същност не ги бива за нищо.
Вуте пита

2021.07.15 | 17:01

4
Защо на здравния "министър" му викат Дупнишкият идиот?

2021.07.15 | 16:47

3
Аман от тъпи расъждения на лумпени ! На майка ви пречеше !

2021.07.15 | 15:59

1
Тези където не успяха и тройка да съберат гласове да влезнат в парламента може да се изказват само по въпроси кой е най големия гей от тях

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини