ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ се обединиха - явяват се заедно на изборите

  • 20 май 2021 15:30

  • 9678
  • 81
ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ се обединиха - явяват се заедно на изборите
© Булфото

С името „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, тръгват обединени към изборите на 11 юли, съобщиха от пресцентъра на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа

Днес, 20 май 2021 г., трите партии подписаха предизборно споразумение, с което поставиха и началото на обещаното обединение на патриотичния сектор в България.

Патриотичната коалиция се обединява около 10 основни принципа. Водещи сред тях са национално помирение и прекратяване на междуинституционалните войни; повишаване на доходите и пенсиите; мерки срещу монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; преодоляване на демографската катастрофа; недопускане на ДПС в управлението на България; независима и националноотговорна външна политика; защита на традиционното семейство и недопускане на еднополови бракове; прекратяване на социалния паразитизъм; въвеждане на образователен ценз при гласуване; децентрализация; нулева толерантност към корупцията; нов Обществен договор и др. 

ВМРО искат патриотично обединение за изборите, но без лидерите на партиите в листите

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,, дават заявка за работа в името на всеки български гражданин и категорично и непримиримо отстояване на националните интереси на България.

Ето и 10-те принципа, които изведоха като приоритети:

1. БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ НАЦИОНАЛНО ПОМИРЕНИЕ И ЕДИНСТВО, прекратяване на междуинституционалните войни и езика на омразата, за да се гарантира държавността в името на гражданите и на националните интереси. Осигуряване на пълна прозрачност в работата на институциите. Фокусиране върху неотложните приоритети на обществото.

2. Повишаване на доходите на българските граждани. Справедливо преизчисляване на всички пенсии и осигуряване на достойни старини на българските пенсионери. Подкрепа на бизнеса в България. Мерки срещу произвола на монополите и картелите. Приемане на Закон за частния фалит. Защита на българския интерес при концесиониране  на природните богатства.

3. Демографската катастрофа е най-голямата заплаха пред България. За преодоляване на демографската катастрофа са необходими бързи, комплексни и адекватни мерки. Подкрепа на грамотната раждаемост, активни просемейни политики и програми за завръщане на нашите сънародници от чужбина.

4. Недопускане на ДПС и други антиконституционни етнически партии в управлението на България. Гарантиране на националната сигурност.

5. Независима националноотговорна външна политика, отстояваща само и единствено интересите на България. Противопоставяне на неоосманизма, нелегалната миграция и опитите на Брюксел да налага чужди на българския народ идеологии. Защита и подкрепа на българските общности зад граница. Твърдо отстояване на историческите български интереси в РС Македония.

6. Защита на традиционното българско семейство и семейни ценности. Съгласно Конституцията семейството е съюз между мъж и жена. Недопускане на еднополовите бракове и джендър идеологията в страната ни.

7. Прекратяване на социалния паразитизъм. Премахване на привилегиите за маргиналните цигански общности и незаконни гета, които стават генератори на престъпления, детска раждаемост, контролиран вот. Всички български граждани имат еднакви права и задължения. Толерирането на едни за сметка на други е недопустимо. Неграмотните лица, неизпълнили конституционното си задължение за образование до 16-годишна възраст, да нямат право да гласуват. 

Сиди: ВМРО не иска да влезе самоцелно в следващото НС

8. Повече власт при хората: въвеждане на регионално самоуправление и разширяване на правомощията на общините; финансиране на малките общини и гарантиране на спазването на принципите на независимост на институциите и разделението на властите. Облекчаване на процедурата за провеждане на национални референдуми по важни за нацията въпроси.

9. Нулева толерантност към корупцията на всички нива и към назначаването на отговорни постове на кадри с недостатъчна или неподходяща за поста квалификация.

10. Готови сме да започнем дебата за нов Обществен договор, за създаване на механизъм за повишаване на личната отговорност на политическите лица, както и за отстраняване на функционалните неуредици при държавното управление.

Novini.bg
9678 81

Свързани новини

Коментари 81

Добави коментар
Kimberlyvbsja

2021.05.21 | 10:50

81
М­л­­­а­­­д­а­­­ ­­­м­о­к­р­­­а­­­ ­у­ч­­е­­­н­­и­­ч­к­а­­­ ­ч­­­у­­к­­а­­ ­ ­­W­­­ ­­W­­­ ­­­W­­ ­.­­­ ­­­B­ ­­­G­­ ­­1­ ­7­ ­­­.­­­ ­C­­­ ­­­L­­ ­U­­ ­­­B
Чалгата вън

2021.05.21 | 10:22

80
Ами това е много лоша новина. Много лоша за дрисльовците от "протестите", за Му/нчо, за Чал/гаря, за М/ая Уро/спията /тя по дефолт няма и да влезе пак в парламента/ за Ри/стьо Мад/жото, генерал Гном и всички гадове които видяхме в политиката на предишното НС.
Traceyksrba

2021.05.21 | 08:03

79
М­­­л­а­­­д­­­а­ ­­­м­­­о­к­­р­­­а­­ ­­­у­­ч­­е­­­н­­­и­­­ч­­­к­а­­­ ­ч­­­у­к­­а­­ ­­­ ­­­W­­ ­­W­ ­­W­­ ­­­.­­ ­­B­­­ ­­G­­­ ­1­­­ ­7­ ­.­­­ ­­­C­ ­L­­­ ­­U­­­ ­­­B
Denisehoyia

2021.05.21 | 00:55

78
М­л­а­д­­­а­ ­­­м­­­о­­­к­р­­­а­­ ­­­у­­­ч­­е­­­н­­и­ч­к­­­а­­ ­­ч­­­у­­к­­а­­­ ­ ­W­­ ­W­ ­W­ ­­­.­­ ­­B­­­ ­G­­ ­1­­ ­­­7­ ­­.­ ­­­C­­­ ­­­L­­ ­U­­­ ­­B
Ще влизат

2021.05.20 | 22:18

77
Ама във Белене.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.05.20 | 22:17

76
Обединяват се долните кypви, защото знаят, че няма да видят парламент и ще трябва да отговарят пред съда.
Meganwquva

2021.05.20 | 21:19

75
М­­­л­­а­д­а­­ ­­м­о­­­к­­­р­­а­­ ­­у­­ч­е­­­н­и­ч­к­а­ ­­ч­­у­­­к­­а­­­ ­­­ ­W­ ­W­­­ ­W­­ ­­.­­­ ­­B­ ­­G­ ­­1­­­ ­­­7­­ ­­.­­­ ­C­­­ ­L­ ­­U­ ­­B
Danielleoljoa

2021.05.20 | 21:02

74
М­л­­­а­­д­­а­ ­м­­­о­­­к­­­р­­а­ ­­у­ч­­­е­­н­­­и­­­ч­­к­­­а­ ­ч­­у­­к­­­а­ ­ ­­W­­ ­­W­­­ ­­­W­­ ­­.­­­ ­­B­ ­G­­­ ­­­1­­ ­7­­­ ­­­.­­ ­­­C­ ­­L­ ­U­ ­­B
Ох!

2021.05.20 | 19:29

72
По коментарите ще ги познаеш! Пълно е с глупци и Тролове в мрежата! Колко ви плащат В.Божков, Цв. Василев, И. Прокопиев за да ругаете и злобеете? Прав е П.Славейков: това не е народ, а мърша!

2021.05.20 | 20:00

73
МЪРШИ СА ТИЯ ТРИМАТА, НЕ ПАТРИОТИ А МЪРШИ
мдаа

2021.05.20 | 18:50

71
Тия патриоти ли бяха, или помияри? Че все ги бъркам.

Добави коментар

Водещи новини