НФСБ ще се яви самостоятелно на следващите избори. Симеонов с остър коментар за последните парламенти

  • 16 септември 2021 10:00

  • 735
  • 2
НФСБ ще се яви самостоятелно на следващите избори. Симеонов с остър коментар за последните парламенти
© Нова нюз

Рокадите трябваше да бъдат в здравното министерството. България продължава да е на челните места по смъртността, това показва несправяне с кризата. Това заяви пред Нова нюз лидерът на НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за новото служебно правителство. 

"Повишихме пенсиите 2,5 повече", похвали се Симеонов с резултатите на "Обединени патриоти" в последния кабинет на Борисов. 

Валери Симеонов: Кой е Радев? Да не би да си въобразява, че е над съдебната система?

"Правителството на Радев се зае с големи стъпки срещу купуването на гласове. Рашков да се насочи срещу ДПС – купиха гласове основно сред циганските общности. Например това се случи в Монтана – там няма етнически групи, заради които ДПС да имат такива сериозни проценти", допълни той. 

"Политическите сили бягат от коалиции и не носят отговорност", коментира Симеонов действията в последните два парламента. Улицата влезе в парламента, а хората видяха, че така няма да стане демокрацията.

НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, ще се яви самостоятелно на следващите парламентарни избори. От партията на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 имат разговор с други малки партии със същия фокус.“Коалирането даде обратен резултат, избирателите г приеха като отчаян ход“.

Каракачанов: ВМРО ще се яви самостоятелно на тези избори

Въпреки похвалите към Бойко Рашков, Симеонов му препоръча да се изявява по-малко като „медиен герой“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
735 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Не

2021.09.16 | 11:22

2
Разделяне на снопа на отделни съчки = сигурен крах! Учи се в първи клас ...
Гост

2021.09.16 | 11:17

1
Кой ли вярва на господата пишман патриоти ?

Добави коментар

Водещи новини