Социалистите събират номинации за президент

  • 15 септември 2021 21:45

  • 2256
  • 5
Социалистите събират номинации за президент
© Novini.bg

От утре в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е започват ударни заседания на районни, общински и областни конференции, на които социалистите трябва да направят номинации за кандидатските листи за народни представители и за президент. Това реши Националният съвет на червените на неприсъствено заседание на 15 септември, пише “Труд”, позовавайки се на членове на Изпълнителното бюро на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Очакванията са да има и други предложения за кандидат-президент, освен името на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, но вероятно накрая социалистите ще подкрепят за втори мандат сегашния държавен глава, коментираха от “Позитано” 20.

Нинова: 46-ото Народно събрание трябва да е урок, дано да сме го научили

“Ако Радев изрази подкрепа за нова партия, в която влизат служебните му министри Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, тогава ще реагираме адекватно”, казаха депутати от левицата в последния работен ден на парламента.

“Зa нac e вaжнo eднo - oтгoвoрът нa прeзидeнтa пoдкрeпя ли тaзи пaртия, или нe”, посочи председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е подредена партия, партия с процедури, устав и правила. Ние заявихме на Национален съвет нашата подкрепа за президентската двойка Радев-Йотова, сега предстои да извървим нашата уставна процедура и тогава да вземем окончателното решение”, обясни Атанас Зафиров.

След заседанието на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е обаче партийни организации в страната ще започнат да настояват за смяна на всички водачи на листи от предишните избори, а аргумент за това са изключително слабите резултати на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от последните избори.

Novini.bg
2256 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Къде, бе Улавия от Новини.бг,

2021.09.16 | 08:32

5
ги събират, тулуп прос, по полето ли?
Новини.бг - медиен кенеф

2021.09.16 | 08:31

4
Новините ги съчинява неграмотен шизофреник - фашизоид, наричащ протестиращите простаци.
Бачо Колю

2021.09.16 | 08:00

3
Няма защо да разиграват циркове.Номинацията им е Радефф.
Всички БКП–та

2021.09.16 | 06:12

2
като един са срещу Президента и неговите реформатори - БКП-БСП, БКП-ГРОБ, БКП-ДПС. Червените гниди на прехода.

2021.09.15 | 23:22

1
Социалистите трябва да са в затворите и там да избират президент за всяка килия.

Добави коментар

Водещи новини