Драгомир Младенов пред Novini.bg: За политиката, изборните очаквания на ГЕРБ и РС Македония

  • 09 юли 2021 18:04

  • 1748
  • 4
Драгомир Младенов пред Novini.bg: За политиката, изборните очаквания на ГЕРБ и РС Македония
© Нова нюз

Два дни преди изборите Novini.bg представя един млад кандидат. 

Драгомир Младенов, пети в листата на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в 24 МИР София.

1.Как оценявате политическата ситуация в страната?

Намираме се във време на изпитание. Изпитание на политическата система на общо ниво и на личностните ни качества на частно. Страната ни преминава през здравна, икономическа и властова криза. Истината е, че в историята ни имаме примери как можем да издържим, благодарение на лидерите си, но и как можем да страдаме благодарение на тях. Надявам се на щастливия и разумен изход.

Борисов: След нас ще дойдат и за вас, защото така правят комунистите!

2.Какви са очакванията за изборите ще запазят ли ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в първото си място?

Да, очаквам да запазим първото място. Ожесточените позволени и непозволени удари срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в вършат услуга на предпочитащите партията.

3.Какво следва след изборите стабилно правителство или нови избори? Няма ли вероятност в новия парламент да се повтори конфигурацията от предишния?

Много ми се иска да Ви отговоря - стабилно правителство. Защото решаването на вече изредените кризи изисква обществена подкрепа. Широка. Но, ако целта ти е единствено решаването на властовата криза, в твоя полза, да, ще се трудиш за нестабилност, за да получиш всичко. 

4. Сякаш се наблюдава ненавист към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Как това ще се отрази на новия парламент? ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в опозиция или управление?

Няма да крия, че когато работя в района си, не всички хора са доволни от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. И го намирам за съвсем нормално след близо 12 години управление. Разликата с публично пропагандираната ненавист към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е, че с хората в парка или на улицата можеш да си говориш съвсем нормално и спокойно. Завчера привърженик на друга партия ми подари оригиналния текст на „Къде си вярна ти любов народ“. Заговорихме се за НАТО и еврото, миналото и настоящето. Разделихме се с прегръдка. Той наляво, аз надясно. Буквално и преносно.

5.Какви са вашите приоритети?

Ако бъда избран за народен представител, ще работя по няколко основни направления. Работа с традиционните вероизповедания, подкрепа на съществуването им, въвеждане на вероучение, в рамките на светското образование. Една прекъсната традиция отпреди 1944-та година, която е давала своя плод за силното и имащо морална рамка общество. Ще работя за продължаване на реформата в сферата на военното дело. Нашето общество е длъжник на хората, избрали да ни бранят. Наскоро поех и ясен ангажимент към всички сънародници в историческите ни диаспори.

Ако стана народен представител, всеки месец ще бъда сред сънародниците ни в Албания, Северна Македония, Косово, Западните покрайнини и Бесарабия. Те ни чакат. От десетилетия. 

6.Като млад кандидат, какви промени очаквате в България в следващите 10 години?

Дигитализация. На работата, на образованието. Адаптиране на широки маси от хора, които ще имат нужда от преквалификация. Ускорен икономически ръст с акцент върху високата принадена стойност. Грижа за малките населени места. И в цялата тази индустриaлна революция 4.0 да не забравим кои сме. Нашата вяра, нашата история, нашия език, съхранили ни народностна общност повече от хилядолетие.

7.Вие сте експерт по Балканистика, какво е отношението Ви по Македонския въпрос? Къде е балансът?

Българската позиция е отдавна е признала съществуването на Република Северна Македония. Нещо повече, при всяка по-значима криза, свързана със съществуването на нашата приятелска страна, България е осигурявала икономическа, военна и други помощи. В същото време децата, оттатък Осогово, учат, че ние българите сме окупатори. Така се възпитават поколения, които не само не знаят неоспорими исторически факти, но откровено изпитват омраза към България. И това много ясно се вижда към отношението на хората, които се определят за българи в Македония. Нека към това добавим и нереформираните им силови структури, които носят белезите на Югославия.

Питате ме за баланса? Балансът ще дойде тогава, когато успеем да се погледнем като братя, а не като доведени братя. Защото въпреки десетилетията официална омраза, насилие, фалшификации и до ден-днешен седнеш ли на маса с македонци, рано или късно се чува нещо мило и дълбоко за общото минало. Значи може да има и общо и мирно бъдеще.

8. Религията като упование или начин на живот? Ако е упование, трябва да доведе до такъв начин на живот. Но това е процес, който управляваме всеки ден.

Драгомир Младенов, кандидат на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в 24 МИР София - 5/105. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

(платено съобщение)

Радина Лазарова
1748 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.09 | 23:06

4
"СИСТЕМАТА ГИ УБИВА" ФАКТ Е,ЧЕ СЛАВЕ ТЪПОТО ПЪТУВАЙКИ С ДЖИП И ЕСКОРТ ОТ КОЛИ ПРЕДИ ГОДИНИ НА БУЛЕВАРД ЦАР БОРИС ТРЕТИ Е СПРЯН ОТ ГРАЖДАНИ И ПОМОЛЕН ДА ОТКАРА В ПИРОГОВ ПОСТРАДАЛИ ОТ ПЪТНО ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ...СЛАВЕ ТЪПОТО НАЙ БЕЗЦЕРЕМОННО И ГРУБО ОТКАЗВА ПОД ПРЕДТЕКСТ,ЧЕ ЩЕ МУ ИЗЦАПАТ КОЛИТЕ...ПИСА ГО И ВЪВ ВСЕКИДНЕВНИЦИ...ПОЗНАТА КАРТИНКА СИ СЛАВЧО ТЪПОТО.В НАЧАЛОТО НА БАНДИТОПАРТИЗАНСКАТА ДЕМАГОГОКРАЦИЯ ИМАХМЕ ПРЕЦЕДЕНТ,КОЙТО ИМАШЕ СЕКЛЕЦАР И НИ ПРЕВЕЖДАШЕ ОТ БЪЛГАРСКИ...ПРЕЗИДЕНТА КАЗА ТОВА,НО ТОЙ ИЗКАШЕ ДА КАЖЕ ТОВА И...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... ТА ДА ПОПИПАМЕ СЛАВЕ ТЪПОТО НАЙ ОТЗАД...КАК КОМЕНТИРА ФАКТА,ЧЕ Е КАНДИДАТ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ? ИМА ЛИ УГРИЗЕНИЯ,ЧЕ СРЕЩУ БОРИСОВ Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ,ЗА ДА СПЕЧЕЛИ УДОБНИЯ НА КРЕМЪЛ И ПРОДАЖНИТЕ АЙДУЦИ МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ И ТЕМ ПОДОБНИ...ДА БЕ,ДА...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ...ПОЗАСРАНО 20 СПИРА КРАДЕНЕТО И...УМИРА. ВЯРВАЩИ СМЕ НО НЕ В ТЕЗИ,КОИТО ГИ "ДИПЛЯТ".***********..ПРИ ЖАН ИМАШЕ ЕДИН ПЛЕВНСКИ ИКОМУНИСТ,МАЛОУМЕН ГЕЧЕВ КОЙТО ДАЖЕ ЧЕТЕШЕ ЛЕКЦИИ В САЩ И ВСЕ ЛЪЖЕШЕ,КАТО ДНЕШНИТЕ КЕЛЕШИ,КОЛКО МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ИДВАЛИ ОТ САЩ ДО ДЕН ДВА В РУСКИЯ КЕНЕФ ОКОЛО БАЛКАНА...АПРОПО СИНЪТ НА МАЛОУМЕН ГЕЧЕВ Е СЪЩИЯ ИДИОТ,КАТО БАЩА СИ.И НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ ТЕЗИ КОЛХОЗНИ ДЕБИЛИ ОБУЧАВАТ СТУДЕНТИ НА ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКА КРЕМЪЛСКА КОМАНДНОЩАБНА ИКОНОМИКА...И...БРЕЖНЕВОТО БЛАТО НИ ЗОВЕ**************МАЛОУМЕН КРАДЕВ ЩЕ НАПЪЛНИ ТРИТЕ МОРЕТА С РУСКИ ГОВНА100%ОЛИГОФРЕН,НАГЪЛ И БРУТАЛЕН ЛИЗАЧ НА ОСРАНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...БОРИСОВ ПОГНА РУСКИТЕ ШПИОНИ,АЙДУЦИТЕ НА ПОЗАСРАНО 20 И...ЗДРАСТВУЙ,Я ТВАЯ ТЬОТЬЯ...ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВ ДЕН..БОРИСОВ ПОГНА НАГЛИТЕ РУСКИ ШПИОНИ И ПОЗАСРАНОВСКИТЕ АИДУЦИ И СЕ РОДИ СЛАВЕ ТЪПОТО
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.09 | 22:11

3
"СИСТЕМАТА ГИ УБИВА" ФАКТ Е,ЧЕ СЛАВЕ ТЪПОТО ПЪТУВАЙКИ С ДЖИП И ЕСКОРТ ОТ КОЛИ ПРЕДИ ГОДИНИ НА БУЛЕВАРД ЦАР БОРИС ТРЕТИ Е СПРЯН ОТ ГРАЖДАНИ И ПОМОЛЕН ДА ОТКАРА В ПИРОГОВ ПОСТРАДАЛИ ОТ ПЪТНО ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ...СЛАВЕ ТЪПОТО НАЙ БЕЗЦЕРЕМОННО И ГРУБО ОТКАЗВА ПОД ПРЕДТЕКСТ,ЧЕ ЩЕ МУ ИЗЦАПАТ КОЛИТЕ...ПИСА ГО И ВЪВ ВСЕКИДНЕВНИЦИ...ПОЗНАТА КАРТИНКА СИ СЛАВЧО ТЪПОТО.В НАЧАЛОТО НА БАНДИТОПАРТИЗАНСКАТА ДЕМАГОГОКРАЦИЯ ИМАХМЕ ПРЕЦЕДЕНТ,КОЙТО ИМАШЕ СЕКЛЕЦАР И НИ ПРЕВЕЖДАШЕ ОТ БЪЛГАРСКИ...ПРЕЗИДЕНТА КАЗА ТОВА,НО ТОЙ ИЗКАШЕ ДА КАЖЕ ТОВА И...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... ТА ДА ПОПИПАМЕ СЛАВЕ ТЪПОТО НАЙ ОТЗАД...КАК КОМЕНТИРА ФАКТА,ЧЕ Е КАНДИДАТ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ? ИМА ЛИ УГРИЗЕНИЯ,ЧЕ СРЕЩУ БОРИСОВ Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ,ЗА ДА СПЕЧЕЛИ УДОБНИЯ НА КРЕМЪЛ И ПРОДАЖНИТЕ АЙДУЦИ МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ И ТЕМ ПОДОБНИ...ДА БЕ,ДА...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ...ПОЗАСРАНО 20 СПИРА КРАДЕНЕТО И...УМИРА. ВЯРВАЩИ СМЕ НО НЕ В ТЕЗИ,КОИТО ГИ "ДИПЛЯТ".***********..ПРИ ЖАН ИМАШЕ ЕДИН ПЛЕВНСКИ ИКОМУНИСТ,МАЛОУМЕН ГЕЧЕВ КОЙТО ДАЖЕ ЧЕТЕШЕ ЛЕКЦИИ В САЩ И ВСЕ ЛЪЖЕШЕ,КАТО ДНЕШНИТЕ КЕЛЕШИ,КОЛКО МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ИДВАЛИ ОТ САЩ ДО ДЕН ДВА В РУСКИЯ КЕНЕФ ОКОЛО БАЛКАНА...АПРОПО СИНЪТ НА МАЛОУМЕН ГЕЧЕВ Е СЪЩИЯ ИДИОТ,КАТО БАЩА СИ.И НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ ТЕЗИ КОЛХОЗНИ ДЕБИЛИ ОБУЧАВАТ СТУДЕНТИ НА ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКА КРЕМЪЛСКА КОМАНДНОЩАБНА ИКОНОМИКА...И...БРЕЖНЕВОТО БЛАТО НИ ЗОВЕ**************МАЛОУМЕН КРАДЕВ ЩЕ НАПЪЛНИ ТРИТЕ МОРЕТА С РУСКИ ГОВНА
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.09 | 21:08

2
ПОЗНАТА КАРТИНКА СИ СЛАВЧО ТЪПОТО.В НАЧАЛОТО НА БАНДИТОПАРТИЗАНСКАТА ДЕМАГОГОКРАЦИЯ ИМАХМЕ ПРЕЦЕДЕНТ,КОЙТО ИМАШЕ СЕКЛЕЦАР И НИ ПРЕВЕЖДАШЕ ОТ БЪЛГАРСКИ...ПРЕЗИДЕНТА КАЗА ТОВА,НО ТОЙ ИЗКАШЕ ДА КАЖЕ ТОВА И...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... ТА ДА ПОПИПАМЕ СЛАВЕ ТЪПОТО НАЙ ОТЗАД...КАК КОМЕНТИРА ФАКТА,ЧЕ Е КАНДИДАТ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ? ИМА ЛИ УГРИЗЕНИЯ,ЧЕ СРЕЩУ БОРИСОВ Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ,ЗА ДА СПЕЧЕЛИ УДОБНИЯ НА КРЕМЪЛ И ПРОДАЖНИТЕ АЙДУЦИ МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ И ТЕМ ПОДОБНИ...ДА БЕ,ДА...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ...ПОЗАСРАНО 20 СПИРА КРАДЕНЕТО И...УМИРА. ВЯРВАЩИ СМЕ НО НЕ В ТЕЗИ,КОИТО ГИ "ДИПЛЯТ".***********..ПРИ ЖАН ИМАШЕ ЕДИН ПЛЕВНСКИ ИКОМУНИСТ,МАЛОУМЕН ГЕЧЕВ КОЙТО ДАЖЕ ЧЕТЕШЕ ЛЕКЦИИ В САЩ И ВСЕ ЛЪЖЕШЕ,КАТО ДНЕШНИТЕ КЕЛЕШИ,КОЛКО МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ИДВАЛИ ОТ САЩ ДО ДЕН ДВА В РУСКИЯ КЕНЕФ ОКОЛО БАЛКАНА...АПРОПО СИНЪТ НА МАЛОУМЕН ГЕЧЕВ Е СЪЩИЯ ИДИОТ,КАТО БАЩА СИ.И НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ ТЕЗИ КОЛХОЗНИ ДЕБИЛИ ОБУЧАВАТ СТУДЕНТИ НА ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКА КРЕМЪЛСКА КОМАНДНОЩАБНА ИКОНОМИКА...И...БРЕЖНЕВОТО БЛАТО НИ ЗОВЕ**************МАЛОУМЕН КРАДЕВ ЩЕ НАПЪЛНИ ТРИТЕ МОРЕТА С РУСКИ ГОВНА
XXX

2021.07.09 | 18:33

1
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА Б.Б Е ЧЕ ИМА ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС БСП ТЕЗИ ОТ БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ А ИНАЧЕ ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО (15) АКО ИСКАТЕ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ

Добави коментар

Водещи новини