Борисов се възмути: Рашков ходи в телевизията на Слави

  • 09 юли 2021 11:38

  • 2076
  • 6
© 7/8 ТВ

Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския отишъл в телевизията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, ама това е пряка намеса в изборите. Така лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира вчерашното участие на служебния вицепремиер и вътрешен министър в предаването Крум Савов Live по 7/8 ТВ.

Изказването на бившия министър председател дойде по време на обиколката му около София, на която бе съпъстван от столичния кмет Йорданка Фандъкова и кандидат-депутата Христо Гаджев. Инспектираха пътя за Клисурския манастир. 

"И като им казахме, че това е предизборен щаб... Отива в основния опонент да му дава интервю срещу другия. Това да го направи наш министър... но както и да е това им е демокрацията, те така я разбират демокрацията", продължи още Борисов.

Снимка: Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, фейсбук

И за да подкрепи думите си за комунистите, разказа как манастир с църква от 14 в. била превърната "от комунистите в овчарник". 

Тома Биков: Този объркан човек Бойко Рашков сега атакува Църквата, намесва се пряко в изборите

Христо Гаджев пък информира Борисов, че друг служебен министър организира днес събитие за 1 година от началото на антиправителствените протести - проф. Венцислав Минеков, който бе част от Отровното трио, а сега оглавява Министерството на културата. Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в пък вметна, че Минеков критикувал БОЕЦ, които също имаха свои акции срещу предишното правителство. 

"Те как ще се изпокарат.. лошото е, отче, че всичко ще е на гърба на народа... дано се справят по-добре", каза Борисов и се прекръсти.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2076 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ПФУ

2021.07.09 | 18:28

6
РАШКОВ Е ЗА ЗАТВОРА ИМОТИ ПАРИ С ТЯХ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ТУНЕЛ НА ПЕТРОХАН
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.07.09 | 13:46

5
Болшевишкият шизофреник чашкофф и руската тоалетна чиния радеф ще направят гражданска война! На там отиват нещата, ако тия русофилистични психопати не бъдат озаптени след 11.7!
wtf!?!?!??!

2021.07.09 | 12:04

4
по-проста кука няма ли???!!!!
отворете очи!!!!!!!

2021.07.09 | 12:02

2
всички са кремълски маши...

2021.07.09 | 12:03

3
КАК НЯМА ДА ХОДИ, НАЛИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО - АНТИГ Е Р Б, РАШЕТО, ЧОРАПА ЗЕЛЕН, СЛИВЕТО, ОТР О В НИТЕ, ЗА ДИБИ ТО ДА НЕ ГОВОРИМ
XXX

2021.07.09 | 11:58

1
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА Б.Б Е ЧЕ ИМА ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС БСП ТЕЗИ ОТ БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ А ИНАЧЕ ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО (15) АКО ИСКАТЕ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ

Добави коментар

Водещи новини