Борисов: Нямаме неизпълнено обещание! Срещу нас стоят само деструктивни и мрънкащи хора

  • 09 юли 2021 10:45

  • 3393
  • 56
© Фейсбук

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе на Околовръстния път в София, където в компанията на столичния кмет Йорданка Фандъкова провериха конструирането на нов лот. Бившият премиер изтъкна изграждането на новите пасарелки и асансьори на мястото, което напомни, че е изцяло заслуга на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

,,Нямаме неизпълнено обещание, докато срещу нас има само празни приказки, така че софиянци да си преценят'', посочи Борисов.

Десетилетия нищо не беше направено и гарантирам, че няма и да го направят (опонентите му, б.р.), защото това са деструктивни хора, които само мрънкат, но не работят, отбеляза още той.

Себастиан Курц пожела успех на изборите на Борисов

По думите му изграждането на АМ "Черно море" също ще се случи, но не трябва да се избързва.

Магистрала "Черно море" е лесна магистрала, дотогава всички ще минават през "Тракия" за морето. Но целият Север остава една провинция без АМ "Хемус". Така че не сме против "Черно море", но в момента строим "Струма".

Накрая председателят на партията заръча на членовете на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да отидат днес до "Люлин", "Красно село" и "Овча купел", за да напомнят на хората какво е направено за София и какво предстои да бъде направено.

Владимир Василев
3393 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар
Asен

2021.07.11 | 14:38

56
Олигофрена който се мисли за бог

2021.07.09 | 14:18

52
На 12 юли няма да срещнете в цяла България някой , който да каже , че е гласувал за ГЕРБ ! Всеки ще говори какъв престъпник е Борисов , как сме го търпели 11 години и защо още не е в затвора ! Всички ще хвалят Радев и Рашков !
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.09 | 23:09

55
СЪВСЕМ КУЛТУРНО,ЯЖ МИ УЯ
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.09 | 23:08

54
"СИСТЕМАТА ГИ УБИВА" ФАКТ Е,ЧЕ СЛАВЕ ТЪПОТО ПЪТУВАЙКИ С ДЖИП И ЕСКОРТ ОТ КОЛИ ПРЕДИ ГОДИНИ НА БУЛЕВАРД ЦАР БОРИС ТРЕТИ Е СПРЯН ОТ ГРАЖДАНИ И ПОМОЛЕН ДА ОТКАРА В ПИРОГОВ ПОСТРАДАЛИ ОТ ПЪТНО ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ...СЛАВЕ ТЪПОТО НАЙ БЕЗЦЕРЕМОННО И ГРУБО ОТКАЗВА ПОД ПРЕДТЕКСТ,ЧЕ ЩЕ МУ ИЗЦАПАТ КОЛИТЕ...ПИСА ГО И ВЪВ ВСЕКИДНЕВНИЦИ...ПОЗНАТА КАРТИНКА СИ СЛАВЧО ТЪПОТО.В НАЧАЛОТО НА БАНДИТОПАРТИЗАНСКАТА ДЕМАГОГОКРАЦИЯ ИМАХМЕ ПРЕЦЕДЕНТ,КОЙТО ИМАШЕ СЕКЛЕЦАР И НИ ПРЕВЕЖДАШЕ ОТ БЪЛГАРСКИ...ПРЕЗИДЕНТА КАЗА ТОВА,НО ТОЙ ИЗКАШЕ ДА КАЖЕ ТОВА И...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... ТА ДА ПОПИПАМЕ СЛАВЕ ТЪПОТО НАЙ ОТЗАД...КАК КОМЕНТИРА ФАКТА,ЧЕ Е КАНДИДАТ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ? ИМА ЛИ УГРИЗЕНИЯ,ЧЕ СРЕЩУ БОРИСОВ Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ,ЗА ДА СПЕЧЕЛИ УДОБНИЯ НА КРЕМЪЛ И ПРОДАЖНИТЕ АЙДУЦИ МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ И ТЕМ ПОДОБНИ...ДА БЕ,ДА...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ...ПОЗАСРАНО 20 СПИРА КРАДЕНЕТО И...УМИРА. ВЯРВАЩИ СМЕ НО НЕ В ТЕЗИ,КОИТО ГИ "ДИПЛЯТ".***********..ПРИ ЖАН ИМАШЕ ЕДИН ПЛЕВНСКИ ИКОМУНИСТ,МАЛОУМЕН ГЕЧЕВ КОЙТО ДАЖЕ ЧЕТЕШЕ ЛЕКЦИИ В САЩ И ВСЕ ЛЪЖЕШЕ,КАТО ДНЕШНИТЕ КЕЛЕШИ,КОЛКО МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ИДВАЛИ ОТ САЩ ДО ДЕН ДВА В РУСКИЯ КЕНЕФ ОКОЛО БАЛКАНА...АПРОПО СИНЪТ НА МАЛОУМЕН ГЕЧЕВ Е СЪЩИЯ ИДИОТ,КАТО БАЩА СИ.И НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ ТЕЗИ КОЛХОЗНИ ДЕБИЛИ ОБУЧАВАТ СТУДЕНТИ НА ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКА КРЕМЪЛСКА КОМАНДНОЩАБНА ИКОНОМИКА...И...БРЕЖНЕВОТО БЛАТО НИ ЗОВЕ**************МАЛОУМЕН КРАДЕВ ЩЕ НАПЪЛНИ ТРИТЕ МОРЕТА С РУСКИ ГОВНА100%ОЛИГОФРЕН,НАГЪЛ И БРУТАЛЕН ЛИЗАЧ НА ОСРАНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...БОРИСОВ ПОГНА РУСКИТЕ ШПИОНИ,АЙДУЦИТЕ НА ПОЗАСРАНО 20 И...ЗДРАСТВУЙ,Я ТВАЯ ТЬОТЬЯ...ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВ ДЕН..БОРИСОВ ПОГНА НАГЛИТЕ РУСКИ ШПИОНИ И ПОЗАСРАНОВСКИТЕ АИДУЦИ И СЕ РОДИ СЛАВЕ ТЪПОТО
фандъкова

2021.07.09 | 14:19

53
фандъкова седи и му бере срама на тоя хвалипръцко. гръцките му приятели го наричат галено - барбас ганя
магистралата

2021.07.09 | 14:12

51
магистралата русе - търново е изпълнена. взеха да копаят по беленския баир след катастрофата на автобуса в янтра , покопаха, покопаха и спряха. чакат да мине време и да се забрави.
ТГЖ

2021.07.09 | 14:11

50
ГЛУПАК!

2021.07.09 | 14:09

49
Чакай да помисля а кое е изпълнено май няма такова пак се е размечтал диктатора.
Ади ве ! Фащайте го вече !

2021.07.09 | 13:58

48
Спрете да показвате тоя шопар и глупостите му ! Замърсява атмосферата и всичко до което се докосне ! Затворете го някъде и го покажете в съда , когато му четат обвинителния акт за престъпленията му !
Ади ве ! Фащайте го вече !

2021.07.09 | 13:56

47
Спрете до показвате тоя шопар и глупостите му ! Замърсява атмосферата и всичко до което се докосне ! Затворете го някъде и го покажете в съда , когато му четат обвинителния акт за престъпленията му !
Времето на ГЕРБ свърши !

2021.07.09 | 13:51

46
Сняг на 11 юли при 35 градуса по Целзий ! Това е ГЕРБ ! Под 4 % ! Останалото се стопи благодарение на РАДЕВ , Рашков , МВР и Петков ! Следва Стоилов със смяната на Каскета , съдебни процеси и присъди ! Възстановяване на правосъдието и законността в ДЪРЖАВАТА !

Добави коментар

Водещи новини