Д-р Андрей Ковачев в Пловдив: ГЕРБ има пълна подкрепа от Европейската народна партия

  • 04 юли 2021 17:52

  • 483
  • 9
Д-р Андрей Ковачев в Пловдив: ГЕРБ има пълна подкрепа от Европейската народна партия
© Пресцентър ГЕРБ

„Европейската народна партия стои на 100 % зад нас, обратните твърдения не са верни, както се опитват да внушат от „Да, България”. Най-лошото за нашите европейски колеги е непредвидимистта”. Това заяви в Пловдив евродепутатът от ГЕРБ-ЕНП и заместник-председател на групата на ЕНП д-р Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега.. На централния предизборен пункт в центъра на града той бе посрещнат от областния координатор и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в инж. Иван Тотев, кмета на район „Централен” Георги Стаменов, кандидати за народни представители, членове и симпатизанти на партията.

В разговор с граждани стана ясно, че преди два дни председателят на групата на ЕНП в Европарламента Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище е изпратил писмо до заместник-председателя на Европейската комисия Вера Юрова с точно описание на предизборната ситуация в България и за това, че 70 дни преди изборите е сменена системата – само машинно гласуване, без подготовка, срещу препоръките на Венецианската комисия, без одит на талоните в протоколите от гласуването и големи съмнения, че може да бъде манипулиран софтуера на машните.

„Много притеснителни са също и тези предупредителни протоколи, с които МВР и полицията се опитват да всяват страх в хората. Това е недопустимо с оглед на това, че едно служебно правителство трябва да организира честни избори, а не да всява страх и да играе в полза на този, който го е номинирал. Това правителство наистина е преизборен щаб на Радев”, каза още заместник-председателят на групата на ЕНП в Европейския парламент, цитиран от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Той допълни, че европейските институции и Европейската народна партия са запознати със ситуацията.

„Въпросителните и неизвестността пред бъдещето на нашата страна са това, което притеснява европейските партньори”, допълни той.

Според д-р Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега. е абсолютно непонятно забавянето на Плана за възстановяване. „Този проекто-план, който правителството на г-н Борисов подготви в продължение на шест месеца с обществени дискусии, в разговори със социалните партньори и с работодателските организации беше съгласуван с ЕК от месец март. Сега работят нещо ново, няма прозрачност. Важното е България да предаде този план, за да може да се възползваме още през септември от първия авансов транш от Плана за възстановяване. Ако още се забавят и не знаят какво правят, има вероятност по-бавно България да получи средствата”, каза още Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега..

По-късно той заедно с инж. Иван Тотев, Радомир Чолаков, Пенчо Малинов, доц. Стефан Шилев и Петър Троянов от листата посетиха Епископската базилика на Филипопол.

Андрей Ковачев: БСП предложиха Пеевски за шеф на ДАНС; Петър Витанов: БСП няма да плащат за чужди грешки

„Това е обект, който започнахме през 2015-та година с Фондация „Америка за България”. Кандидатурата на Епископската базилика и римското мозаечно наследство на Филипопол беше включена в Индикативния списък на ЮНЕСКО за значими културни и природни обекти”, обясни инж. Иван Тотев, който стартира работата по обекта в началото на втория си мандат като кмет на Пловдив.

По-късно заедно те посетиха галерия „2019” на улица „Гладстон” – един от обектите, построен във връзка с домакинството на Пловдив като Европейска столица на културата.

 

Константин Тодоров
483 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Уво

2021.07.05 | 07:27

9
Хайде Мунчо, служба не остана :)

2021.07.04 | 18:51

2
На Европа не и дреме за банановите републики като България камо ли за Герб тези са се взели на сериозно.
Не позна!

2021.07.05 | 07:18

8
Европа уважава ГЕРБ!
XXX

2021.07.04 | 18:06

1
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА Б.Б Е ЧЕ ИМА ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС БСП ТЕЗИ ОТ БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ А ИНАЧЕ ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО (15) АКО ИСКАТЕ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ
Мри бе!

2021.07.05 | 07:18

7
Боклук!
кой

2021.07.04 | 21:50

4
кой е този народ - европейския??? това е пълна бутафория - партия над партиите. че и народна. какво и е народното. народите не искаха мигранти, а тия наглиеци ни ги набутаха. не искаха педерунгели е гей паради, а антинародната партия ни ги пробутва. само името и народно както на народната власт на комунистите.
Само 5!

2021.07.05 | 07:17

6
5, оле, оле, оле :)
то па една партия ...

2021.07.04 | 20:34

3
а тия фараонски мрамори от чекмеджета ли са
Тц, не

2021.07.05 | 07:17

5
От на майка ти пут.ката са :)

Добави коментар

Водещи новини