Добър знак е да намерите днес дребни монети с герба нагоре

  • 02 юли 2021 05:55

  • 3005
  • 0
Добър знак е да намерите днес дребни монети с герба нагоре
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 15:29ч на 3 юли

Луната в знак Овен психологически "добавя масло към огъня". Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила, създава се напрежение. Хората се настройват за борба, противодействие, съперничество. Могат да разпалят ненужни конфликти и спорове. Да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Избягвайте да се самонавивате. Не трябва да се възгордявате. Смело вземайте решения.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Да се избягват и физическите натоварвания. Очите да не се напрягат също и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар - 22 лунен ден от 01:33ч на 2 юли до 01:53ч на 3 юли

Ден на висшата небесна мъдрост. Подходящо за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Лунният ден обикновено е спокоен, но е възможно да възникнат и непредсказуеми ситуации. Избягвайте спорове и конфликти. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като провал. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно.

Днес трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите. Добре е да проявите щедрост и великодушие, да правите подаръци. Бъдете щедри по отношение на децата.

Не трябва да се рискува, защото това може да доведе до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Хороскоп за юли

Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост.

Слънчев календар - 14 слънчев ден - Ден за любов и радост, за покровителство на животните. Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Добре е да се правят планове, да се погрижите за земните блага. Препоръчва се да натрупвате знания, да бъдете в приповдигнато настроение.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3005 0

Свързани новини

Водещи новини