Асим Адемов: Защитихме интереса на земеделците в България

  • 28 юни 2021 17:00

  • 309
  • 0
Асим Адемов: Защитихме интереса на земеделците в България
© ПП ГЕРБ

“Имате много достойни и подготвени хора в листата. С тях съм работил наистина много добре. Смело мога да кажа, че в България такъв подготвен министър на земеделието като Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри не сме имали. С нея и с Мария Белова бяхме в непрекъснат контакт, когато ставаше въпрос за земеделските проблеми. Те са много добре подготвени професионалисти и експерти, от които имаме нужда.” Това заяви евродепутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/ЕНП Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община при посещението си днес в Ябланово. Той посети Котел и региона, заедно с кандидатите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Мария Белова, Евгени Балев, Борис Шейтанов, Велмира Вълева и Даниела Василева.

Евродепутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/ЕНП дойде с добри новини за земеделците - отново благодарение на работата на ГЕРБ: “Успяхме да запазим преходната национална помощ, която беше едно от най-важните изисквания на Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри.” Адемов обеляза, че всеки, който се занимава със земеделие, знае колко важни са тези средства и допълни: “Следващите седем години тези, които се занимават със земеделие, животновъдство и тютюнопроизводство ще продължават да получават тази преходна национална помощ, но вече за нова референтна година - 2018-а. Запазват се и системите за обвързана помощ за необлагодетелстваните райони. Спокойно мога да кажа, че сме защитили интереса на земеделците в България.”

Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община говори и за финансовата солидарност от Европа на стойност 29 млрд евро, определяйки я като “безпрецедентна”. “Тези пари ще дойдат при нас като помощ извън сумите, които ние произвеждаме като брутен вътрешен продукт. Но трябваше да се внесе Плана за възстановяване, подготвен от правителството на Борисов. Сегашният кабинет и това не направи, защото се опита да промени лобистки някои текстове, свързани с инвестиции и да прекарат своите. Другите страни вече получават финансиране, а ние още се чудим да внесем или да не внесем Плана”, каза Адемов пред жителите на Ябланово. По думите му ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в доказа, че може да управлява и да носи отговорност за управлението си, а настроението срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не може да е обединяващ фактор. Той отбеляза, че повечето партии в 45-то Народно събрание показаха, че нямат желание, а явно нямат и капацитет, за да управляват. Адемов се обърна към политическите противници на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДС: “Няма как да “изчегъртат” факта, че 2009-а минималната работна заплата беше 220 лв, а сега е 650 лв. Средната работна заплата беше 520 лв, а сега е 1500 лв. Няма как да се “изчегъртат” и пътищата, училищата, парковете и болниците които променихме.” Затова евродепутатът помоли за подкрепа силната листа под номер 5 в бюлетината.

Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община се ангажира и с това да помогне за изпълнението на проект на стойност 38 млн лв за канализация на Ябланово, както и след отпадане на противоепидемичните мерки - да покани представители на града в Европейския парламент. “Ябланово винаги ни е било приоритет”, заяви и кандидатът за народен представител Мария Белова. По думите й Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община е истински приятел на региона и ще очаква да се заздрави връзката между Европа, централната и местната власт.

"За малките населени места е особено важно да има подкрепа от правителството”, отбеляза заместник-кметът на Котел Шериф Куванджъ. Той припомни подкрепата за асфалтирането на Околовръстния път, която нямаше да се случи без ангажирането от страна на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и работата на Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри, както и на кмета на Котел Коста Каранашев. Затова, по думите му, настоящите избори са изключително важни и след тях трябва да се върне нормалността. Като индикатор за развитието на района по време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в бе отбелязан и фактът, че много жители на Ябланово се връщат, а в момента се строят 300-400 нови къщи. “Разчитам, че ще бъдем активни на 11-ти, за да постигнем добър
резултат”, заяви още Куванджъ.

Novini.bg
309 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини