"Българските патриоти" с готов Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им

  • 28 юни 2021 15:32

  • 355
  • 4
"Българските патриоти" с готов Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им
© ВМРО

България е зона без ЛГБТИ-пропаганда. Няма да допуснем агресивния либерализъм да ни превземе!

Тази новина съобщи съпредседателят на Коалиционния съвет и водач на листата на „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите - ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на И НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,“ в Русе Искрен ВеселиновИскрен ВеселиновИскрен Василев Веселинов е български политик от ВМРО, народен представител от по време на среща с РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ, съобщиха от пресцентъра на обединението. Това е най-голямата родителска организация в страната, която се бори срещу опитите за налагане на джендър идеологията и прокарването на провокативни „интерсекс“ програми в детските градини и училищата. Срещата се проведе по покана на РОД, които бяха представени от адв. Владимир Шейтанов и Давид Александров. На нея присъстваха и водачът на листата на Патриотите в 23 МИР София Кузман Илиев и д-р Султанка Петрова – водач на листата в Перник, както и кандидатът за народен представител от патриотичната коалиция проф. Христо Смоленов. 

Джамбазки от шествието в защита на традиционното християнско семейство: Морално разложени типове ни казват, че ненормалното е нормално

Припомняме, че основните послания на Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите са „Семейство, доходи и сигурност“. Преодоляването на демографската криза чрез безплатни детски градини, напълно безплатно образование, учебници и лекарства до 12-и клас, насърчаване на раждаемостта чрез програми и данъчни облекчения за младите семейства, включително и освобождаването от ДДС при закупуването на жилища, дотиране от общините за заплащане на частни занимални при невъзможност децата да се класират в общински детски градини и др. - са само малка част от мерките, залегнали в програмата на патриотичната формация.

Адв. Владимир Шейтанов от РОД подчерта, че ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа е партията, която е единствената реално работила по изброените политики и беше категоричен:

Ето защо ние ще подкрепим именно тези партии от патриотичния сектор, които подкрепят битката на РОД. Ние нямаме друг интерес освен защитата на интересите на нашите деца.

Искрен ВеселиновИскрен ВеселиновИскрен Василев Веселинов е български политик от ВМРО, народен представител от, който е и зам.-председател на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, увери представителите на родителското движение в това, че Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите в лицето и на трите партии са припознали всички общи политики по защита на семейството и децата и ще продължим заедно да отстояваме морала, християнските ценности и семейството като съюз между баща-мъж, майка-жена, и техните деца.

Ние поемаме ангажимента и даже имаме готов вариант на законопроект тип „Орбан“ за защита на децата от педофилия и от ЛГБТИ пропаганда на лица под 18 години. Това ще е сред първите закони, които ние, Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите, ще внесем в следващия парламент. За нас това е символ на нормалността, допълни още Веселинов и подчерта, че екипът на д-р Султанка Петрова работи по създаването на новия закон.

Тя от своя страна очерта рамката на готвения законопроект с работно заглавие „Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им“ и изброи основните моменти в него. Д-р Петрова подчерта още, че големият проблем в България е демографията, а тя няма начин да се преодолее без социални политики и политики по доходите спрямо семейството.

Ако искаме да защитим правата на децата, то трябва работим заедно. На България ѝ останаха морала, семейството и религията. Трябва да ги защитим!

Водачът на листата на Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите за 23 МИР в София Кузман Илиев обърна внимание на смисъла на консерватизма.

Консерватизъм означава да запазиш връзките в нацията. Нацията е проекция на семейството. Икономиката е безсмислена, ако няма здраво общество. Битката днес е с онази либерална идея, която иска да разруши обществата, да размие нациите. Това е битка за нов световен ред, беше категоричен икономистът.

Кандидатът за народен представител в 24 МИР проф. Христо Смоленов го допълни, като подчерта, че ставаме свидетели на опит за световен диктат на малцинството с огромни финансови възможности над мнозинството, което иска нормалност. 

"Пропаганда за педофилия": Излъчват филм за "необичайното приятелство" между 9-годишно и ексцентричен гей

Ето и основните точки, които включва Законът за защита половата идентичност на децата от раждането им:

- Забрана на образователни програми и съдържание, в които се споменава за ЛГБТИ общности;

- Забрана на обучителни програми, в които се пледира за толерантно отношение към ЛГБТИ общности;

- Забрана на книги, филми и др. със съдържание за деца и младежи до 18 години, в които се говори за сексуална ориентация освен хетеросексуалната;

- Забрана на информация за смяна на пола, съдържащи се в книги, филми и др.;

- Забрана на реклама, в която ЛГБТИ общности са представени като нещо обичайно и нормално;

- Строги наказателни мерки срещу сексуалното насилие над деца и младежи до 18 години, вкл. и химическа кастрация;

- Забрана на лицата, сменили пола си, да си сменят имената;

- Забрана на хомосексуални да осиновяват деца.

Припомняме също така, че през март, при поредния опит ЕП да наложи ЛГБТИ+ извращенията като норма, единствено ние, Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, обявихме България за зона без ЛГБТИ пропаганда. Няма да допуснем агресивния либерализъм да претопи националността ни, културната ни, религиозната ни и морална идентичност!

Последвайте канала на

Novini.bg
355 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.08 | 17:15

4
АААА...ЗНАЧИ СЕРЕГЕЯ ЩЕ Е МОДЕРЕН ЛЯВ МЪЖ ПО ПАРТИИНО ПОРЪЧЕНИЕ И ДЕЦАТА МУ...БАКШИШ ОТ ПАРТИЯТА ЗНАЧИ...

2021.06.28 | 17:42

3
Кой го е6е за тая банда крадци и бивши доносници на КДС и техните глупости?
Идиот Новини.бг

2021.06.28 | 16:45

2
нарича тук протестиращите "лумпени", Радев "тъпа фуражка" и "зелен чорап", а спец-службите " простаци".

2021.06.28 | 16:27

1
Уникално 0гр@нич3ни и зл0бни пр#мит#ви сте наистина,ама споко,п@рламент няма да видите,ами най-см3шното е,че е огр0мна вероятността,точно по унг@рски образец,някой от авт0рите на този з@кон след време да го хв@нат на к@лъп на някоя извр@т3на г3й сбирка...Примерно при Дж@мбазки въпроса е не дали е п0тнциален,а как до сега не са го хв@нали още...:Д

Добави коментар

Водещи новини