Патриотите протестираха пред ЦИК заради броя на изборните секции в Турция

  • 22 юни 2021 12:26

  • 537
  • 8
© Фейсбук

"Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите" - ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, и ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на организираха протест пред Централната избирателна комисия. Причината е броят на изборните секции в Турция, които от 35 стават 121, т.е. почти четири пъти повече.

"Решението на ЦИК за 121 секции в Турция нарушава Конституцията и Изборния кодекс! Има и фактически нарушения, касаещи равнопоставеността на политическите сили, участващи на изборите на 11 юли". Това са юридическите доводи, приложени с конкретика в жалбата на КП „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на И НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,“, внесена чрез ЦИК до Върховния административен съд. Поводът е Решение на ЦИК с №253-НС от 18 юни 2021 г., което определя броя на секции, които се разкриват зад граница.

Каракачанов: Ще внесем жалба във ВАС за секциите в Турция и ще протестираме пред ЦИК

"Това срамно решение ще доведе до вмешателство на Турция в българската политика чрез ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Категорично сме против в Република Турция да се откриват изборни секции, внесохме искане до ЦИК да преразгледат решението си за броя им. Ако все пак има секции, то нека да е чрез машинно гласуване. Позволява се на хора, които не могат да четат и пишат на български, да гласуват за страната ни", каза Юлиан Ангелов от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа

"Сделката е сключена, българският национален интерес е продаден, призивът ми не е към ЦИК, а към българския народ - накажете предателите", заяви зам.-председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Искрен ВеселиновИскрен ВеселиновИскрен Василев Веселинов е български политик от ВМРО, народен представител от

В протеста участваха представители на коалицията, активисти, както и десетки граждани. Звучат патриотични песни. Протестиращите носят листове с надписи "Оставка", "Турски мекерета", "Не на секциите в Турция".

Радина Лазарова
537 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.08 | 17:10

8
ЛАВАТАРА НА МУТРАФОНОВАТА ХУНТА МАЛОУМЕН КРАДЕВ Е ЗАПОВЯДАЛ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ДА СЕ ИЗЯЖДАТ СУРОВИ ПО СТАР РУСКИ КУЛИНАРЕН ОБИЧАЙ-БЕЗ ПОДПРАВКИ.*****ТАК ПАЛОЖЕНО-ПУТИ*******ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...ВСИЧКИ МУТРАФОНИ СА СЪС СЛАВЕ ТЪПОТО********ВСИЧКИ МУТРАФОНИ ЩЕ ЛАПАТ НА БОРИСОВ ПОРЕДНИЯ ПО ЗДРАВ...ЗАКОНОМЕРНОСТ...ПРИ ВСЯКО ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТТА ПОЗАСРАНО 20 ЗАПОЧВА ЯКИТЕ ГРАБЕЖИ ОТ МОРЕТО ТА ДО...СВАТКО,БРАТКО...СВТОВНО ИЗВЕСТНИ МОШЕННИЦИ БЕЗНАКАЗАНИ МОШЕННИЦИ...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ,ПЪРВАНОВИ,БОКОВИ,БОБОКОРВИ И ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...СТИГА СТЕ СЕ ГЪЗИЛИ НА РУСИЯ БЕ БЕЗРОДНИЦИ.МУТРАФОНОВА ВИ НАПРАВИ ОЩЕ ПО ПРЕЗРЯНИ ЗА СВЕТА,А СЪЩО И НИЕ,КОИТО НЕНАВИЖДАМЕ РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ СМЕ ПРЕЗРЯНИ ЗАРАДИ ОЛИГОФРЕНСКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ...НЕ СПРЯХТЕ НИТО ЗА МИГ ДА ЛИЖЕТЕ ЛАЙНЯНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...СУКА ЙОБАНА В РОД...ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР МАЛОУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ПЕДЕРРАШКОВ,ЗАЕДНО С РУСКА ОРДА ЛЪЖЦИ И ФАЛШИФИКАТОРИ НАПРАВИХА ИЗБОРИТЕ БЕЗПРЕДМЕТНИ...ПОТЪНАХМЕ В РУСКИЯ КЕНЕВ ВО ВЕКИ ВЕКОВ,АНАТЕМА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И СЛУГИТЕ Ѝ В РОДИНАТА МИ...НИТО ЕДИН ДА НЕ ОЖИВЕЕ ОТ КОМУНОВИРУСА ДА ИЗЧИСТИ СМРАДТА НЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКА...ПУТЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО КАТО ВОЖД И ПАК ЕДИНСТВЕНО НА РУСКИ ОЛИГОФРЕНИ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ В КАЛАБАЛЪКА НЯКОЙ НЕВОЛНО МОЖЕ ДА ГО НАСТЪПИ ПО РАМОТО.
Обикновена Пунта Мара

2021.06.22 | 14:32

7
И, този "воевода" ОТПУСНА ШКЕМБЕТО, липсва му само "била ТОРБИЧКАТА"!?
НЕСТОР МАХНО

2021.06.22 | 13:24

5
КАТО РАЗБРАХА ,ЧЕ НИКАКВИ ГИ НЯМА В ДРУГИЯТ ПАРЛАМЕНТ,ПСЕВДОПАТРИОТИТЕ ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСЧЕ!САМО,ЧЕ НЕ ПРЕД ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО,А ПРЕД ЦИК!

2021.06.22 | 13:28

6
ДА НЕ ВЗЕМАТ ДА РАЗСЪРДЯТ ЕРДО И ДА МУ СЕ РАЗВАЛИ ДОСЛУКА С БОКО ТИКВАТА?САКЪН!
Каква работа

2021.06.22 | 13:08

4
Имат мюсюлманите и мохамеданите със България.

2021.06.22 | 12:55

3
Хунтата на българоубиеца Радев съсипа държавата за 1 месец...вие си помислете,ако дойдат на власт ИТН....ИСМВ...ДеБъ...БСП...ДПС какво ще се случи в държавата!
Ивайло

2021.06.22 | 12:50

2
Това са скачените съдове на ДПС. Ще поскачат малко да вдигнат електората на ДПС, та белким влезнат по тарлички и те в парламента. Пази боже..
...

2021.06.22 | 12:46

1
На тия мръсни еничари докога ще им давате думата и ше им публикувате простотиите

Добави коментар

Водещи новини