"Българските патриоти" с протест пред КЕВР, призоваха всички партии да се присъединят

  • 30 юни 2021 15:32

  • 596
  • 3
"Българските патриоти" с протест пред КЕВР, призоваха всички партии да се присъединят
© Булфото (архив)

Очакваме всички политически партии, които наистина защитават интересите на българите, да се присъединят към протеста на Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,, пред КЕВР утре в 12.00 часа. Така ще докажат на практика, че мислят за проблемите на гражданите и че имат реални намерения да ги решат. В противен случай ще приемем, че единственото, което ги вълнува е как да си осигурят повечко депутатски места в новия парламент, за да прокарват личните и тяснопартийните си амбиции за власт.

Това пише в официална позиция на коалицията "Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите", която публикуваме без редакторска намеса: 

"Още преди дни БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ- ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на И НФСБ първи предупредихме, че КЕВР готви „честитка“ като вдигне отново цените на тока и парното. Очаква се токът за бита да скочи с 5 на сто, въпреки че в началото ни залъгваха, че ще бъде „само“ с 3 на сто. Цените на топлото обаче ще скочат рязко – за София се предвижда да е с 20%! Това ще обрече хиляди българи на тотален глад и мизерия. Ние сме категорични, че е крайно време да се спре рекетът на монополистите върху обикновените граждани! Още повече, че в момента заради пандемията сме в здравна и в икономическа криза, която още повече утежнява семейните бюджети, а много бизнеси затвориха, други са на ръба на оцеляването!
Няма да допуснем българите да мизерстват! Време е държавните чиновници да помислят за хората, не за монополистите! 

Шефът на КЕВР разкри с колко средно за страната ще поскъпнат тока и парното

Затова, ние ще бъдем пред КЕВР, утре, 1 юли, в 12.00 часа.

Припомняме, че освен рязкото увеличение на тока и парното, цените на стоките от първа необходимост скоростно поскъпват с всеки изминал ден. Икономически експерти предупреждават, че в условията на КОВИД ни очаква и страховита инфлация. Очевидно е, че успокояването на цените не е приоритет на служебния кабинет на Радев – няма никаква стратегия по такива важни въпроси. Както вече сме казвали, според нас, това нямаше да се случи, ако т. нар. партии на протеста не бяха проявили политическия си егоизъм, вместо да създадат стабилно правителство.

За нас, Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,, битката с монополите и картелите е запазена визитка. Доказали сме, че можем да се справим с тези, които ограбват българите! И пак ще го направим!". 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

(платено съобщение)

Филип Епитропов
596 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Какви "патриоти"

2021.06.30 | 16:08

3
са патериците на Боко Тиквата и Амет Сополя?

2021.06.30 | 15:46

2
ВМУСТА ДА УВЕЛИЧАВАТ ЦЕНИТЕ, ДА НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ И БОНУСИТЕ СИ!,
ДЖОН ТРИ ВОЛТА

2021.06.30 | 15:42

1
много патриоти бе-безчет......

Добави коментар

Водещи новини