Българските патриоти: Прозира реваншизъм в действията на кабинета, изборите са в риск

  • 21 юни 2021 17:45

  • 795
  • 7
Българските патриоти: Прозира реваншизъм в действията на кабинета, изборите са в риск
© Кадър: БТВ

Не смятам, че това, че лидерите ни направиха стъпка встрани е самоцелно и е нещо, с което да гоним задкулисна цел. Във времето, когато работехме заедно в 44-то НС, имахме доста общи проекти, свързани с патриотичната линия. Нямаме стари рани по повод споровете. Освен това имаме общ идеен път. Това заяви Пламен Христов от "ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на" в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Има промени в част от политическите играчи, но не и в позицията ни за РС Македония. Отстояваме историческия интерес. Има опасност обаче тази линия да се промени след изборите, посочи Искрен ВеселиновИскрен ВеселиновИскрен Василев Веселинов е български политик от ВМРО, народен представител от от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Борис Ячев от НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, заяви, че темата за РС Македония е много важна. Тя е основополагаща като външнополитическа цел. Той отбеляза, че в политиката са влезли хора с къса историческа памет, визирайки променената позиция на премиера Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен по темата. „Не чухме категоричност“, отбеляза той.

Весела Чернева: Смяната на тона е първата задача пред България и Северна Македония

„Искрено се надяваме изборите да са честни и прозрачни“, коментира Пламен Христов. Той припомни, че предложенията на „ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на“ в тази посока не са били приети.

„Буди съмнение, че изборите зависят само от един доставчик на машини“, заяви представителят на „ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на“.

Борис Ячев изтъкна, че служебното правителство не работи като гарант за организирането на честни избори, а като предизборен щаб. Освен това основните му ходове били свързани с реваншизъм, смята той.

Искрен ВеселиновИскрен ВеселиновИскрен Василев Веселинов е български политик от ВМРО, народен представител от предупреди, че има опасност от злоупотреби на вота в Турция.

Работата на служебния кабинет е изцяло в услуга на определена политическа сила. Той произвежда някакви сензации. Не виждаме доказателства за тези сензации. Прозира реваншизъм в действията на кабинета, отчете Пламен Христов.

Искрен ВеселиновИскрен ВеселиновИскрен Василев Веселинов е български политик от ВМРО, народен представител от смята, че в началото служебният кабинет е започнал добре, но впоследствие е започнал да нанася щети на държавата. Той даде пример, че администрацията не работи, забавят се редица проекти.

От коалиция "Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите“ заявиха, че в следващия парламент биха работили за по-добър диалог.

Мая Йорданова
795 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.06.21 | 20:23

7
А ТОЗИ ПО СРЕДАТА ЗАЩО ПРИЛИЧА НА РОШАВА ЧОВЕКОПОДОБНА МАЙМУНА?

2021.06.21 | 20:15

6
Симеонов , Каракачанов , Магарешки се скриха отзад и изтъпаниха отпред други продажници ! Опитват се да излъжат хората ! Няма го майстора ! Марешки да си лежи присъдите !

2021.06.21 | 20:12

5
Тия лъжепатриоти така се осраха като подкрепяха престъпните ГЕРБ и Борисов , че парламент няма да видят ! Продадоха се за жълти стотинки от чекмеджетата на Тулупа !

2021.06.21 | 19:25

4
КАКВИ ПАТРИОТИ СТЕ ВИЕ?БОКЛУК ДО БОКЛУКА МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЕ!
asdsaddads

2021.06.21 | 19:14

3
Излезте не с твърда позиция за Македония а с позиция че повече с ГЕРБ и ДПС както беше до сега няма да работите , тогава може и да влезнете в следващия парламент , и на малките деца им стана ясно че ГЕРБ и ДПС са едно само вие не го разбрахте ,толкова ли беше трудно да го разберете бойко дава проектите на фирми на пеефски и двамата си делят след това откраднатото

2021.06.21 | 19:07

2
ВИЕ СТЕ КОВРИ НЕ ПАТРИОТИ
"патерициоти" == ДПС

2021.06.21 | 18:13

1
Пoмнитe ли гoлямaтa кpизa нa ДПС пpeз 2003-2004, кoгaтo Дoгaн сe изпoкapa с и после изпъди пoчти всички oснoвaтeли нa ДПС - Октaй, Юмep, Кapaaли... Тoчнo тoгaвa няКОЙ финaнсиpa днeшнитe "пaтepициoти". Тoгaвa отнякъде изпълзяхa Бoлeн Лидepoв, 6yтaнския цигaнин Дaлaвepи, а шкeм6e вoйвoдa и нeгoвoтo кypвe Жaм6aски, люспи от СДС, внезапно "спечелиха" избори. Оттогава всeки път, кoгaтo ДПС имa пpo6лeми и силaтa нa "пoчeтния пpeцeдaтeл" зaпoчнe дa oтслa6вa, някoй дeпeсap пpaви 6eзмислeнo изявлeниe, което пaтepициoтитe paздyхвaт и плaшaт eтничeскитe тypци да търпят дoгaнoвoто po6ствo. ДПС и пaтepициoтитe сa eднa пapтия.

Добави коментар

Водещи новини