Републиканци за България в Полски Тръмбеш: Ще защитаваме интересите на малките семейни ферми

  • 27 юни 2021 10:51

  • 457
  • 2
Републиканци за България в Полски Тръмбеш: Ще защитаваме интересите на малките семейни ферми
©

Държавата не защитава интересите на родните земеделци. Цените на готовата продукция, която излиза на пазара се вдигат спекулативно. Няма кой да следи какво се случва по веригата и кой се обогатява на гърба на честния и непрекъснат труд на земеделските производители. Това коментира председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. и водач на великотърновската листа с номер 21 Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в Полски Тръмбеш.

Там той, заедно с местните кандидати от листата д-р Красимир Кирилов и Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, разговаря за проблемите в земеделския сектор със стопани от общината.

Цветан Цветанов: Не очаквайте от нас да хулим политическите ни опоненти, ние даваме решения и търсим единение

Именно късата верига на доставки е основен ангажимент на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. в този сектор, заяви председателят на партията Цветанов. Една от най-важните цели в програмата е присъствието на повече български храни на пазара и скъсяване пътя на доставките от производителя до щанда. Това, заедно с осъществяването на контрол по веригата, ще осигури по-висока изкупна цена на нашите производители.

Цветан Цветанов: Призовавам българските граждани да гласуват на 11 юли

Земеделците приветстваха целта за намаляване броя на посредниците и дадоха пример с цената на млякото. Изкупната цена на суровината, с която те захранват млекопреработвателите не е променяна, а крайните продукти като кашкавал и сирене, поскъпват. Наред с това, през последната година цената на фуража, с който хранят животните, вече се е изравнила с изкупната цена на млякото, а това просто обезсмисля денонощния труд на стопаните.

„Проблемът е, че държавата няма компенсаторна политика и не предприема нищо. От това да се търси само извличането на политически дивиденти, страдат хората, които разчитат на труда си“, коментира Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. „Ние ще дадем превес и ще защитаваме интересите точно на малките семейни ферми“, категоричен бе той.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и представителите на Полски Тръмбеш в листата на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. – ветеринарният лекар д-р Красимир Кирилов и предприемачът Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, проведоха среща и със симпатизанти. Те поздравиха Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. за разумното поведение, смислените приоритети и конструктивните послания в предизборната кампания. „Хората нямат полза от шоу и противопоставяне“, категоричен бе Цветанов.

Горан Благоев: Демографската криза е един от големите проблеми на България

Присъствалите на срещата коментираха също така и нередностите, които става ясно, че са извършвани от предишните управляващи. Крайно време е да живеем в държава с правила, важащи за всички, е мнението на хората, които ще подкрепят Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. с номер 21 в бюлетината.

Novini.bg
457 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
цецууу -

2021.06.27 | 18:27

2
конецууу
КТБ окрадено от ДПС

2021.06.27 | 11:19

1
ГЛУПАВ ЧИФУТ

Добави коментар

Водещи новини