"Българските патриоти": Така наречените „партии на промяната“ връщат ДПС във властта!

  • 18 юни 2021 12:47

  • 3522
  • 27
"Българските патриоти": Така наречените „партии на промяната“ връщат ДПС във властта!
© Колаж: Novini.bg/ Булфото

Т.нар. „партии на промяната“ връщат ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с във властта! Хората, които излъгаха избирателите, че ще се борят с протурската партия, реално вече се готвят за коалиция с нея. Това става ясно от поредица интервюта, в които лидери на формированията „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ и „Изправи се! Мутри вън“ - Атанас Атанасов и Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, направиха директна заявка, че след предсрочните парламентарни избори на 11 юли 2021 година няма да откажат подкрепа от „Движението за права и свободи“ при евентуално съставяне на правителство, пишат в позиция от "Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите" - ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на, НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,.

„Ако нямаме 121 депутати, протестните партии трябва да направим правителство и да го сложим на масата. Който иска, да го подкрепи. Ако народните представители от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с искат, нека го подкрепят“, каза Атанасов.

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в обяви: „Дори да не ни стигнат 121 депутати, трите формации „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“, „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ и „Изправи се! Мутри вън“ трябва да работят с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за създаване на следващо управление“.
Думите на двамата не кореспондират с цялостното им говорене от последните години, особено на Атанасов, който доскоро определяше като нулева възможността за такова нещо.

Българските патриоти: ДПС отиде на крака при Ердоган и резултатът не закъсня - Турция вече разкри 114 секции!

На базата на анти ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с говоренето „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ организираха протести през лятото на миналата година, чието начало бе акцията срещу резиденцията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в Росенец. В митингите се включиха и „Изправи се! Мутри вън“. Това даде възможност на двете партии на изборите на 4 април 2021 година да влязат в 45-тия парламент, който просъществува 27 дни.

Рязката смяна на посоката и изразената готовност на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ за коалиране с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с означава тотална подмяна на вота на техните избиратели. Твърдението „ние никога няма да се съюзим с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с“ се оказа пълна фалшификация.

Остава отворен въпросът какво ще направи другият съпредседател на коалицията „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено отХристо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, който организира сценария „Росенец“ - на каква позиция е той и подкрепя ли сдружаване с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Защото са на път да се окажат верни съмненията, че акцията „Росенец“ е организирана съвместно от „Да, България“ (част от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“) и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, за да мобилизират електоратите си.

А услужливото отваряне на неограничен брой секции в Турция от същите тези „демократи“, вече е кристално ясно, че е цената, която Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския плати на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за връщането си в политиката. 

Намерението на „Изправи се! Мутри вън“ за партньорство с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, изразено от Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, има своите корени. Въпреки „спонтанното“ им участие в протестите миналата година и самоизтъкването, че са партия на протеста, всички знаем за топлите връзки на колежката на Дончева - Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Може да се окажат верни и твърденията, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са подкрепяли телевизионния проект на лидера на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионенСлави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Което ще означава, че той има зависимости и е готов да състави кабинет с подкрепата на „Движението за права и свободи“.

И от тази очертана картина реално излиза наяве истината за политическата конюнктура и за задкулисните договорки и игри на лидерите на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, „Изправи се! Мутри вън“ и „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“, които са патерици на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за поредното им директно завръщане във властта.

Колкото и в бъдеще да се опитват да отричат, че няма да имат зависимости, ако бъдат подкрепени от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, това ще се окаже поредната им измама, фалшификация и заблуда на техните избиратели. Единствените праволинейни партии, които никога не са се коалирала с етническата формация „Движение са права и свободи“ и никога няма да го направят, сме ние  - „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,“.

Радина Лазарова
3522 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Ъъъ

2021.06.18 | 15:30

25
Истина,ама психопатично!!!Нормалностт на гоча,сестра галева, бойкикев, фатмачето на решетников,рашков,чалгаря???А стига, бе
ей урод мизерен

2021.06.24 | 08:19

27
безроден платен трол м@йка ти мръсна къде те е изср@ала помияр такъв, вие троловете сте част от съсипването на Родината ми заедно с кр@дливата паплач ге.рберастка 12 години упр.авление от 14 в ЕС и сме на нивото на Сърбия, даже и от тях изоставаме изрод мръсен платен

2021.06.18 | 15:46

26
Група състезатели по ММА (смесени бойни изкуства) нахлуха в Министерството на младежта и спорта, съобщи ”Нова телевизия”. Начело на групата бил президентът на българската федерация по ММА – Станислав Недков - Стъки, който без разрешение влезе при спортния министър Кузманов, докато той е на среща с деца от спортен клуб.съд за злоупотребите
ИСТИНАТА

2021.06.18 | 15:15

24
НОРМАЛНОСТТА на ДЪРЖАВАТА ни ще започне да се ЗАВРЪЩА, когато ПРОЦЕНТИТЕ на "герб+дпс+бсп+патриоти/оп/" стене ПОД 40%,и БЕЗ "политици" от сорта на Манолова, Дончева.....!!! Да го НАПРАВИМ БЪЛГАРИ!!! НАРОДЕ????

2021.06.18 | 13:46

15
КАКВИ ПАТРИОТИ СА ТИЯ-МАРЕШКИ С ПРИСЪДА ЗА ЗАТВОРА.ВАЛЕРИ ГАДНИЯТ ЯМБОЛСКИ МАНГАЛ И ОНОВА ПРАСЕ КАРАКАЧАНА!

2021.06.18 | 13:58

23
БОКЛУК ДО БОКЛУКА ,МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЕ!

2021.06.18 | 13:19

7
В държавата цари хаос и беззаконие, мутрите на Радев вилнеят из Родината....време да ги изметем завинаги!
Неуспешен опит за СРС

2021.06.18 | 13:53

22
Атанасов Гнома подслушва спалнята на Татяна Дончева.

2021.06.18 | 13:52

21
Ще изметеш на майкати потката.

2021.06.18 | 13:22

13
Атанасов да каже за 8 млн евро в сметката на съпругата
Хахаха

2021.06.18 | 13:51

20
Точно от "патриотите" - креатура на ДПС и вечна ДПС-арска патерица не щем да слушаме кой и как "връщал" ДПС във властта.

2021.06.18 | 13:47

16
По добре с бсп.Преди Доган изхвърли Филип Димитров.

2021.06.18 | 13:51

19
И ГЕРБ И БСП НА БОКЛУКА НА ИСТОРИЯТА!

2021.06.18 | 13:49

17
Нещо ми намирисва на нищо няма дасе получи и на тези избори.

2021.06.18 | 13:51

18
ИТН ДА БЪЛГАРИЯ И МУТРИ ВЪН.Ако тръгнат с Доган и Пеевзки аз няма да гласувам за вас.

2021.06.18 | 13:43

14
КАКВИ ПАТРИОТИ СТЕ ВИЕ БЕ?СМЕШНИ ДУХАЧИ! ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ГЛЕДАТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!

2021.06.18 | 13:22

12
ОЛЕ, ОЛЕ, КАКЪВ ЦИРК..А дпс. МНОГОБРОЙНИТЕ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ. Ива Митева отгледана от Христо Бисеров, ДПС преди 20 години. И всичко, което приеха в събранието бе с ДПС. А Славчо е ясен. Мутра приятел с Илия Павлов, получавал от Сашо Дончев по 50 000 мари да агитира за Бсп. След убийството му, сега с нов спонсор Цветан Василев.

Добави коментар

Водещи новини