ВМРО се регистрира за изборите: Каракачанов води в Благоевград и Плевен, Джамбазки - първи в евролистата

  • 04 май 2024 13:03

  • 985
  • 9
ВМРО се регистрира за изборите: Каракачанов води в Благоевград и Плевен, Джамбазки - първи в евролистата
© Булфото, архив

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа регистрира листите за Европейските избори и за участието си на извънредните парламентарни избори в София.

Представители на войводите внесоха документи в ЦИК и в столичната ОИК. В битката за София влиза зам.-председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и трети мандат общински съветник в СОС Карлос Контрера. Той повежда листите с кандидати за народни представители на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в оспорваните 23 и 24 МИР. Контрера е човекът, водил тежки битки в Столична община в продължение на повече от 8 години. Той познава детайлно проблемите на столицата и се бори за тяхното разрешаване – сигурност, стабилност и бъдеще за младите семейства, добра среда за отглеждане на деца, нулева толерантност към нелегалните мигранти, достъпна и адекватна инфраструктура и качествен и удобен градски транспорт за столичани и гостите на София са сред водещите теми на настоящия общински съветник. В традиционно силния за ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа 25 МИР листата повежда Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Борисов и Караянчева оглавяват листите на ГЕРБ в по два града, ето и кои са другите водачи

На първо място в евролистата отново е Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, които е най-разпознаваемият български евродепутат вече втори мандат. Веднага след него в битката за Брюксел се подрежда досегашният представител в ЕП от гражданската квота на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Андрей СлабаковАндрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 г. завършва ВИТИЗ, специалност "Кино и. Двамата водиха достойно рамо до рамо в ЕП своите битки за независима и националноотговорна политика на България в рамките на ЕС и за прекратяване на порочните практики на бюрокрацията в Брюксел за „Европа на няколко скорости".

Председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността влиза в оспорваната надпревара за Пиринска Македония. Той ще води войводите в Благоевград. Този регион е от изключителна важност на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в контекста на агресивната антибългарска реторика, която процъфтява в Скопие благодарение на недалновидната дипломация и външна политика на „лидерите" на България последните три години. Опасните тенденции за повдигане на темата за македонско малцинство, която стана водеща в надпреварата за президент в РС Македония, прави този край приоритетен за водача на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Традиционно Каракачанов застава начело и на листата на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в Плевен.

В листите на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа както за извънредните парламентарни избори, така и за евроизборите, продължава и налагането на силно изразена гражданска квота, която ще представи изявени хора в обществения живот на страната и в съответните региони. Битката за традиционното семейство, християнските ценности и националната идентичност на България са водещи и в тези кампании.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
985 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ХАРЕСА.МУ

2024.05.04 | 16:35

9
НА.ДЖАМБАЗЧЕТО.В.ЕВРОПА НЕ.САКА.ДА.СЕ.ВРАТИ
Чичо

2024.05.04 | 15:07

6
До кога парашутисти ?Играй в Русе!

2024.05.04 | 15:47

8
И в Русе , не го искаме!

2024.05.04 | 15:14

7
Долу НАЦИТАТА!

2024.05.04 | 14:21

5
на джамбаза му хареса европейската заплата
ристе

2024.05.04 | 14:12

4
Дерзай юнаци !!!!!!!!!!!
ристе

2024.05.04 | 14:11

3
Само ВМРО!!!
Добре

2024.05.04 | 13:43

2
че никой от двамата клоуни няма да влезе
бай Ставри

2024.05.04 | 13:14

1
До КОГА с тези ПРЕСТЪПНИЦИ, толкова ли няма ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ПАТРИОТИ????!!!

Добави коментар

Водещи новини