Д-р Дариткова: Политиката не е шоу, а сериозен ангажимент, който трябва да се осъзнае от всички

  • 21 юни 2021 11:28

  • 1740
  • 8
Д-р Дариткова: Политиката не е шоу, а сериозен ангажимент,  който трябва да се осъзнае от всички
© ПП ГЕРБ

Политиката не е шоу, а сериозен ангажимент към хората, който трябва да се осъзнае от всички участници в нея, заяви на среща с жители на квартал Станевска в Смолян водачът в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е.

Тя припомни, че в краткия живот на 45-ото Народно събрание само ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на излезе с пълен състав на правителство, а единственото решение на другите политически сили е било обединението срещу това предложение.

Д-р Даниела Дариткова: „Реформата“ на служебния здравен министър е лобистка, има риск за пациентите и за бюджета на НЗОК

„Те се отнесоха формално към ангажиментите си и към доверието, което им е оказал избирателят, затова се наложи в кратки срокове да правим нови избори. Сега отговорността на болшинството е много по-голяма, защото ако и след тези избори на новите партии не им хареса резултатът, отново ще саботират работата на парламента“, посочи д-р Дариткова.

Тя представи листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, като заяви, че хората с опит в нея подават ръка на младите с намерение скоро да им подадат щафетата. Очерта приоритетите, на които ще е подчинена дейността на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на на национално и регионално ниво, припомни най-важните изпълнени ангажименти.

„Досега сме обещавали само това, което можем да изпълним. Разбира се, не сме безгрешни, защото сме работили много. Учили сме се от грешките си, приемаме съвети, като обещаваме да продължим да работим така, че да има повече инвестиции в родния край, подобрена инфраструктура, повече възможности за младите, за да остават тук“, заяви Дариткова.

Вторият в листата д-р Красимир Събев прикани участниците в срещата да гласуват с разум, да говорят с близките си за предстоящия вот и да се доверят на отговорните хора.

„Политиката е сериозно нещо, не може да оставим държавата на някой, който да си прави шоу на гърба на народа“, подчерта д-р Събев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1740 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2021.06.21 | 14:16

8
Колкото до Борисов и Министрите му - поклон и възхита. Само така се запушват гноясали хейтърски плювалници! Само и единствено - с реални постижения, с неуморна ефикасна управленска дейност...И за капак и похлупак над тролосвинщините - размазващи изборни победи ! Ще допринесем за тях: призовавам всички да гласуват, на следващите изори, каквото и да е времето! Камъни да валят, върху чутурите тролски ще падат, да се знае...

2021.06.21 | 13:43

7
Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Mitaka

2021.06.21 | 13:43

6
Гърция получи ВЧЕРА 30 милиарда Евро, а за Радев 0, СЕГАШНИТЕ ПОТУЛИХА ДОКЛАДА И ОТ ЕВРОПА ПАРИ НЯМА ДА ПОЛУЧИМ. Не искам да се върнем 30 години назад..ЗА ТОВА МАСОВО ГЛАСУВАНЕ ЗА БОЙКО И ДОГОДИНА ВДИГАНЕ С 40% НА ДОХОДИТЕ .
ПЕСОГЛАВЕЦ КОЛАБЪР

2021.06.21 | 12:30

5
ГЛЕДАЙ Я ТАЯ КАКВА КРИВА ПОМАШКА МОРЛА ИМА!СИГУРНО Е И ГЕНО ОБРЕМЕНЕНА ОТ МНОГОТО ПОКОЛЕНИЯ КРЪВОСМЕШЕНИЯ.ТЕ НЕ СЛУЧАЙНО ХОРАТА В МИНАЛОТО СА СИ ТЪРСИЛИ ЖЕНА ОТ ПО ДАЛЕЧКО?

2021.06.21 | 12:03

2
Дариткова не е ли в затвора?
надали

2021.06.21 | 12:20

4
Da precaka vsichko i tam li?

2021.06.21 | 12:15

3
Вижте на снимката, как майката пази детенцето си, май за първи път попада на тази докторка.
Ала бала

2021.06.21 | 11:58

1
Права е жената , политиката не е шоу, КОМИСИОННА Е.

Добави коментар

Водещи новини