Дариткова в Смолян: Служебното правителство неправомерно подменя волята на хората

  • 16 юни 2021 10:25

  • 2475
  • 22
Дариткова в Смолян: Служебното правителство неправомерно подменя волята на хората
© ПП ГЕРБ

Ситуацията в България налага на тези избори много ясно да се определи кой трябва да управлява, защото демокрацията, в която живеем вече 30 години, предполага да се уважава волята на хората. Именно затова смятам, че абсолютно неправомерно служебното правителство, назначено по Конституция само за да подготви следващите избори, подменя волята на хората, заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за Смолянска област д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е.

Тя, заедно с д-р Красимир Събев, Божидар Шуманов, Иван Кънев и Красимира Генкова се срещнаха днес с жители на кв. „Каптажа“ в Смолян, пред които представиха политическите приоритети и кандидат-депутатската листа.

По думите на д-р Дариткова волята на народа беше ясно изразена с избирането на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за първа политическа сила.

„Само ние в предишното Народно събрание представихме пълен състав на правителство, защото имаме подготвени кадри, изведохме страната умело през няколко кризи. Затова вярваме, че отново ще получим вашето доверие. Листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за Смолян е почти същата. Имаме и нови попълнения, които са гордост за нас. Надявам се скоро новата смяна да поеме тази щафета, защото ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е най-обновяващата се, най-добре организираната и най-силната партия. Вярвам, че ние и в бъдеще ще имаме своята сериозна и отговорна роля в управлението на страната. Всички ние искаме да работим в интерес на Родопите и България, а не в личен интерес“, подчерта водачът на листата.

Д-р Дариткова обясни, че двама лекари са начело в нея, тъй като изборът на лекар и на народен представител е идентична. На единия се доверяваме, когато поверяваме здравето си, а на другия – бъдещето на нас, семействата и родината ни.

Според д-р Събев – втори в листата, с настоящите избори страната ни не печели нищо, а напротив – търпи финансови и всякакви други загуби.

„Когато опитахме да направим правителство, всички се обединиха срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Провалиха 45-ия парламент. Сега пак ние трябва да се справим с цялата си отговорност. Затова смятам, че трябва да се подкрепим на тези избори, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да изкара добър резултат и да направим правителство, с което държавата ни да върви напред“, каза д-р Събев.

Той посочи, че служебното правителство „шета по всички сектори“ и уволнява личности, сякаш няма никакво значение техният професионализъм.

„На тях се гледа като хора, от които трябва да се отърват, за да сложат по-угодни за тях. Затова гласувайте с разума си за номер 5!“, призова медикът.

Иван Кънев, представител на коалиционния партньор СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, припомни призива си от предишната кампания – че не е време за експерименти, не е време да се дава доверие на хора, които сега навлизат в политиката, защото страната ни, Европа и светът са в криза - здравна, която води след себе си икономическа.

Кандидати в Смолян: Бивш заместник-министър, шампион, ексобластен управител и доайенът на 45-то НС

„Затова са нужни хора, които могат смело да вземат решения, и то правилни, за да мине държавата през тези кризи. Сега какво имаме!? От едната страна са ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на като десни партии, които стягат колана, които изкарват парите. От другата страна са БСП, които на няколко пъти парират държавата. Имаме ляво либерална "Да, България", които се пишат на десни, анархистите на Мая Манолова, които са всеядни, старите нови патриоти. Смятам, че изборът ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е правилният и се надявам, че ще ни подкрепите на 11 юли с бюлетина №5“, подчерта Кънев.

Радина Лазарова
2475 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
Смрт на грб

2021.06.24 | 10:04

22
НИКОГА ПОВЕЧЕ ОПГ ГРОБ !!!!!!!!

2021.06.21 | 13:58

21
Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.16 | 15:14

20
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.16 | 15:14

19
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.
Иванов

2021.06.16 | 13:35

18
Какви красиви баби, застанали до тази грозница ДарИткова
ХХХХ

2021.06.16 | 13:32

17
БХГХХ

2021.06.16 | 13:01

16
Неправомерно подменят мнението? Сега искам да кажа нещо, но в момента ми подменят мнието хахаха...

2021.06.16 | 12:46

15
В държавата цари хаос и беззаконие...Радев и неговите бандити от служ.правителство вилнеят из Родината, предават националните интереси относно Македония ....докога ще ги търпим?
Тенев

2021.06.16 | 12:41

14
30 години демокрация?!?!?¿
L

2021.06.16 | 12:29

13
Bokluzi taja daritkova bkp.roda smardi

Добави коментар

Водещи новини