Проф. Костадин Ангелов в Долни Чифлик: Предвиждаме стимули за връщане на българите в родината

  • 21 юни 2021 10:03

  • 601
  • 6
Проф. Костадин Ангелов в Долни Чифлик: Предвиждаме стимули за  връщане на българите в родината
© ПП ГЕРБ

Да започнем да събираме българите, за да не се разпиляват по света. В предизборната програма на коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на това е приоритет за следващ мандат с допълнителен финансов ресурс в първата година на завръщането им. Това каза на среща с гражданите в Долни чифлик водачът на варненската коалиционна листа проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г..

По думите му с над 50 милиона лева ще бъде финансирана програма, с която ще се плаща половината от средната работна заплата за 1 година, ако лицето започне работа в град или населено място, където средната работна заплата е по-ниска от тази за страната, наем, детегледачка, транспорт до работното място. „Осигурява се и безплатно обучение по български език за съпруга или съпругата, ако са чужденци“, обясни Ангелов.

Проф. Ангелов в Свищов: Здравна реформа не се прави по време на пандемия, нито от служебно правителство

Той допълни, че се предвиждат допълнителни средства за подпомагане на българските училища зад граница, за да не забравят българските деца своя език и култура, които правят един народ жив. „В българските неделни училища по света учат над 30 000 български деца. С 30 млн. лева ще бъдат премахнати таксите, които родителите плащат за тях“, посочи водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на във Варна.

Бившият здравен министър от правителството на Бойко Борисов заяви, че медицината ще отиде там, където липсва - с 30 мобилни поликлиники, аптеки и стоматологични кабинети на колела.

„В следващ управленски мандат се предвижда пенсиите да се индексират ежегодно и след 4 години минималната да стане 600 лева, а 50-те лева в подкрепа по време на пандемията от правителството на Борисов, да останат постоянен приход за възрастните хора“, обясни проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г.. Той се ангажира с осигуряване на средства за трети етап на канализацията и изграждане на пречиствателна станция в Долни чифлик.

Кандидатката за народен представител от ГЕРБ-СДС-Варна Станка Тодорова от Долни чифлик обясни, че новото в социалните мерки за следващ мандат е грижата за бездомните, които нямат близки, покрив и дори документи за самоличност. „Изваждането на лична карта и регистрация в системата е първото, което ще се направи за тях, за да е възможно осигуряване на общинско жилище и социални услуги“, посочи Тодорова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
601 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.06.21 | 13:47

6
Гърция получи ВЧЕРА 30 милиарда Евро, а за Радев 0, СЕГАШНИТЕ ПОТУЛИХА ДОКЛАДА И ОТ ЕВРОПА ПАРИ НЯМА ДА ПОЛУЧИМ. Не искам да се върнем 30 години назад..ЗА ТОВА МАСОВО ГЛАСУВАНЕ ЗА БОЙКО И ДОГОДИНА ВДИГАНЕ С 40% НА ДОХОДИТЕ .

2021.06.21 | 13:47

5
олигофрените на фигуранта радеф от назначеното му селско политбюро начело с другарЕте янеф, рашкоф, василев, л.айнаки, минетков и други болшевишки утрепки вече почти 2 месеца само клюкарстват и кадруват противоконституционно без ЕДНО свършено дело. Това са комунделите - само приказки, ядене, ср.ане, е.бане и крадене!
Майтапчи Йово

2021.06.21 | 10:30

2
Какви стимули бре, бухал... по чиния с бобена чорба и печена тиква за десерт ли:)))?!!
да и

2021.06.21 | 12:25

4
Moralni stimuli...

2021.06.21 | 10:33

3
Кypфустине, не се занимавай с глупости, а се учи как се лови сапуня.

2021.06.21 | 10:28

1
ТИХО БЕ СМЕШЕН МИШОК! ДА ТИ ГО СЛАГАМ У БОТОКСА!

Добави коментар

Водещи новини