Красен Кралев и Георги Кръстев регистрираха листата на ГЕРБ – СДС в Русе

07 юни 2021 19:27

Красен Кралев и Георги Кръстев регистрираха листата на ГЕРБ – СДС в Русе
© ПП ГЕРБ
398 4

Водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във и областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Русе Георги Кръстев регистрираха в РИК листата с кандидатите за народни представители. На регистрацията присъстваха и Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, Бедрос Пехливанян и Орлин Дяков.

„Щастлив съм, че отново съм водач на листата и за втори път съм номиниран от партийните структури в Русе. Поставяме си по-високи цели от постигнатия последните избори резултат. Въпреки политиката на клевети и омраза, която опонентите ни използват срещу нас, ние ще запазим позитивния тон“, заяви пред медиите Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

Водачът на листата в Русе заяви своята убеденост, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в винаги са работили за доброто на България. “Правителствата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г проведоха множество успешни политики. Гордея се с работата си като министър през последните седем години. Вярвам, че ще продължим в тази посока на градеж, сигурност и спокойствие“, заяви още Кралев. Той обясни, че в листите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в цялата страна има изключително много млади хора, на които се дава възможност да участват активно в обществено-политическия живот.

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, подчерта, че ще работи за спечелването на още по-голямо доверие от страна на русенци за синята листа.

Кандидатите за народни представители бяха представени от новия областен координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Русе Георги Кръстев. „Листата ни е съставена от изявени личности, които със своята експертиза могат да допринесат много за развитието на Русенска област. Изградихме един силен екип с нови лица. Целта ни е да си върнем доверието на хората и да бъдем първа политическа сила“, заяви Кръстев. Той подчерта, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в „отваря ветрилото“ към младите хора, за да работят за града и страната си. „Моята лична кауза е да се създадат такива условия в България, че младите хора да останат тук“, каза още областният координатор.

Ето и цялата листа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – СДС:

1. Красен Кирилов Кралев – мениджър „Публични комуникации“
2. Десислава Вълчева Атанасова - магистър „Право“ и „Политология и
европейска интеграция“
3. Цветан Траянов Райчинов - лекар
4. Николай Иванов Братованов - юрист
5. Драгомир Дамянов Драганов - икономист
6. Георги Николаев Кръстев – студент /“Право“/
7. Бедрос Левон Пехливанян – магистър фармацевт
8. Орлин Йорданов Дяков – режисьор - драматург
9. Михаил Петков Илиев – професор, университетски преподавател
10. Иван Петров Иванов - предприемач
11. Севдалина Радославова Стоянова - учител
12. Красимир Йорданов Костадинов - предприемач
13. Кремена Йорданова Кръстева – учител
14. Евгени Игнатов Игнатов – икономист
15. Кристияна Ангелова Колева - студент /“Стопанско управление“/
16. Мирослав Йорданов Залев – инженер

Novini.bg
398 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Dominiquezdsea

2021.06.08 | 16:35

4
М­­­л­а­­­д­а­­ ­­м­­­о­­к­­р­а­­ ­­у­­ч­­е­­н­­­и­­ч­к­­­а­ ­ч­у­­­к­­­а­­ ­­ ­­W­­­ ­­­W­­ ­W­ ­­.­­­ ­­­B­ ­G­ ­1­­­ ­7­ ­­­.­­ ­­C­­­ ­L­­ ­­U­­­ ­­­B
Daniellepkpba

2021.06.08 | 12:32

3
М­­л­­а­д­а­­ ­м­о­­­к­­­р­а­­­ ­у­­ч­­­е­­н­­­и­­ч­к­­а­ ­ч­­у­­­к­­а­ ­­ ­­W­­­ ­W­­­ ­W­­­ ­.­­ ­­B­­ ­G­­­ ­1­­­ ­­7­­ ­­­.­ ­­C­­­ ­­L­­ ­­U­­­ ­B

2021.06.08 | 00:24

2
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!
????

2021.06.07 | 20:27

1
"Другарю" Кралев, поне на русенци, ще ОБЯСНИТЕ ли, що е ТО "цска ТИРЕ софия"????

Добави коментар

Водещи новини