Красен Кралев: Гласувах, за продължим да градим България

  • 04 април 2021 13:45

  • 239
  • 6
Красен Кралев: Гласувах, за продължим да градим България
© ПП ГЕРБ

„Гласувах за това да има сигурност, стабилност и спокойствие - по европейския път за развитие на България. Да продължим да градим доброто на страната с Божията помощ и по волята на българския народ". Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Русе и министър на младежта и спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

Кралев допълни, че очаква всички български граждани да проявят активност и да упражнят правото си на глас, защото това е върховното право на демокрацията: "Vox populi - vox dei" – „Глас народенГлас народен"Глас народен" е политическа партия в България, създадена през 2013 година от Светослав, глас Божи", каза той.

„Кампанията в Русе и в цялата страна беше основана на градеж и работа –водихме изключително позитивни разговори с хората. Показвахме това, което сме направили през годините. Смятаме да продължим така и занапред, ако нашите сънародници ни гласуват доверие", каза още Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

Кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Пламен Нунев гласува в същата избирателна секция. Той заяви, че е направил своя избор за по-доброто бъдеще в България на децата.

"Аз съм отговорен човек и затова гласувах да продължим да градим. Да продължим да се грижим приоритетно за образованието и здравето на българите. Това е моят избор", заяви още кандидатът за народен представител. По думите му, ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са излезли с отличен отбор от подготвени хора и това са били аргументите на коалицията в тази кампания.

Преди да гласуват всички кандидати от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в посетиха заедно храма „Успение на Света Богородица", получиха благословията на отец Марин и запалиха свещички за здраве.

Novini.bg
239 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Gloriaa18

2021.04.10 | 03:53

6
­­В­и­ж­т­­е­­­ ­­м­­­о­­­я­т­­­а­­­ ­т­­­и­й­­н­­­ ­п­у­­­т­­­к­­а­ ­-­­­ ­­­W­­W­W­­.­­­B­­­G­­1­­­7­­.­­­C­­­L­­U­B­­­
SHA VI TEPAMM U GALAFFATA

2021.04.04 | 15:21

5
abe e gnusnqkqk sho ne wzemeshshd aodishsh da se samoubieshhshs,, de M b e lo ty po kradlivooo gro zno P..R.>A..s.e.e
Гост

2021.04.04 | 14:51

4
Сводник номер 1!
BANKQNSKI MAKAK

2021.04.04 | 14:39

3
Пръсни му ЧЕРЕПА, Той не е ЧОВЕК, Той е МИЛИЦИОНЕР ! Избий му СЕМЕЙСТВОТО, Те не са ХОРА, Те са ДЕГЕНЕРАТИ ! В ЧЕРЕПА на Милиционер, Освен С..П..Е..Р..М..А и Л..А..Й..Н..А Резултат от Длъжностната Му Характеристика Други Субстанции НЯМА, а Трябва да Има като при Емил Шарков БРЕНЕКЕ !
TEPAI BANKQNSKo GO I DA ne ti PUKA

2021.04.04 | 14:18

2
МВР Преименувано от Народна МИЛИЦИЯ на Национална ПОЛИЦИЯ ! Подлежат на ЛИКВИДИРАНЕ по ЧЛЕН 8 от БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ: "За Измяна на Държавата се УБИВАТ не само Виновните,но и Техните Най-Близки Родственици" Член на ДС-УБИВА се Потомството ! Член на БКП-УБИВА се Потомството ! Член на МВР-УБИВА се Потомството ! Член на ДАНС-УБИВА се Потомството ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ !
TEPAI BANKQNSKo GO I DA ne ti PUKA

2021.04.04 | 13:58

1
ГО.В..Е.Д.ОООО .. П..У..Т..К..А.. Т.. И МА Й..Ч..И,..НА и НА ВНУСИТЕ Г..Н..У..С..Н..И и на СИГА..Н..Я..Ц..И..ТЕ каде ти ПАЗУАТ ТОЛУПА!!! СЪС страпона..ДИЛДО на ПЛЮФНЮЮююю АЛИЕВ от ГНЯС!!! МАЛКИТЕ КО..ПЕ..ЛЕ..Н..Ц..А ВНУСИТЕ ти НЕМА да доживеят до дълбока СТАРОСТ.. Г..О..В..е.дООООООО!! КЪЛНА се в МЪРТВАТА ТИ БАБА И МАЙКА!!!! S..I.>E..G.. H..E..I..L!!!! БАЛХАлЯНСКОТО Г..О..В..Е..Д...О и то там, ПРООЗЗЗ КАТо Г..Ъ..З АМА ТАМ МАЛО..У..М..Н..Н..И..К..А!!! ЗАЛЕПИЛО СИ 1 ПЕТОЛЪЧКА НА ПОтНО Чело !ОМОТАЛО се целото със МАНЕКЕНСКИ БИКИНИ НА КРАТУНАТА(КУХА) туриЛО едни ГАЛОШИ, вързалО си 1 кабел на ВРАТО ДЕмБЕЛ и се беси!!! ааа ПРОО(ЗЗЗЗЗЗ ПРОООООЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ прозззззззззс ВИ КАЗВАММ ХОРА ЕЙЙЙЙЙЙ !! НЕ е ИСТИНА КОЛКО Е ПРОЗЗЗЗЗЗ ТОАА ПОЖАРНИкяр!!! КАТО Г ..Ъ...З МИСИФАЙКИ УМРЕЛИ КУХЕРИ В ПАРАДЛИФФИ ПАТРАХУКИЕ ОПЕЛИЕЕЕ ТА И МООООООООРРР!!!!!

Добави коментар

Водещи новини