Ген. секретар на ЕНП: Борисов и ГЕРБ означават отговорност, опит и силен глас на България в Европа

  • 31 март 2021 09:04

  • 1240
  • 24
Ген. секретар на ЕНП: Борисов и ГЕРБ означават отговорност, опит и силен глас на България в Европа
© Фейсбук - Бойко Борисов

„Предстоят ключови избори за бъдещето на България. Защото и страната, и Европа са изправени пред безпрецедентни предизвикателства – да победят пандемията и да върнат икономическия растеж. Ето защо през следващите месеци и години България ще се нуждае от лидери, които имат опит, експертиза и международен авторитет. ЕНП вижда всичко това в премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г“, това заяви в специално видеообръщение към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес, с което той пожела успех на своя колега и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на парламентарните избори на 4 април, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Ние виждаме промяната в България! Правителството на премиера Борисов модернизира страната и повиши доходите. Даде сигурност на българските граждани. Но много неща, разбира се, все още трябва да бъдат свършени. Ето защо трябва да се доверим на тези, които многократно са ни демонстрирали ангажимента си за изграждане на по-светло бъдеще за българските граждани“, посочи Антонио Лопес и приветства обединението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за вота.

Премиерът се появи като неочакван спасител на пътя и помогна на възрастна жена

„Този алианс е мощна заявка, че пътят пред България е само един – към Европа, към ЕС и към евроатлантизма. За нас, в ЕНП, това е поредното доказателство, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и нейният председател Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са верни съюзници на европейското дясноцентристко семейство. Oтговорни политици, на които може да се разчита“, изтъкна той.

Антонио Лопес обясни, че целта на ЕНП е да предлага решения на европейските граждани. „Опонентите ни не правят нищо, но се държат така сякаш са медийни герои. Това е класически социализъм. В заглавията често влизат евтините атаки срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Отвратителна кампания!“, заяви той.

Ето защо Лопес призова българите да не се подлъгват по популистки внушения. „Изборът между партия на действията и постиженията и партия на празните думи и обещания е ясен. Погледнете списъка с постижения на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Той е еднозначен. Погледнете как ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в показа воля и преодолява пандемията. Погледнете как поправи последствията от социализма в България“, допълни генералният секретар на ЕНП.

Вижте какво обеща Борисов за следващите 4 години, ако ГЕРБ спечелят изборите

„Нека поощрим онези, които вършат тежката работа, които не бягат от предизвикателствата. Тези, които могат мъдро да държат главата си високо вдигната дори в най-трудните моменти и които винаги са способни да доведат гражданите си на безопасно място. В България този човек е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г“, подчерта Антонио Лопес и в заключение заяви:

„Изберете опита, научените уроци, силния български глас в Европа и света. Изборът е ясен! Гласувайте за Бойко! Гласувайте за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в!“

Радина Лазарова
1240 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
Saraha18

2021.04.10 | 03:53

24
­В­­­и­ж­­т­е­­ ­­м­­­о­я­­т­­­а­ ­­т­и­­й­­­н­ ­­п­у­­т­­­к­­а­­­ ­­­-­­­ ­­W­­W­W­.­­B­G­­1­­7­.­C­L­U­­­B­

2021.04.01 | 20:59

22
Защо му трябваше да смени пожарникарския шланг, с шланга на Доган?

2021.04.01 | 21:02

23
помощи, пари, кюлчета, чекмеджета..........

2021.03.31 | 11:28

19
Защо бе беьлични личности с номера си криете лицата???Нали знаете кои са без имена и номера?За да ви се повврва излезте лицата и имената си!!!Иначе,всичко е компромати и лъжи!!!Знаем кой разпространява такива мстериали- лъжците и страхливците!!!!Така ,че хващайте гората или където идкате!!!Не ви вярваме!!!!!

2021.04.01 | 20:52

21
Защото в Гробария няма свобода на словото!

2021.04.01 | 09:49

20
Щатите вече биха дузпата на Банскянския тарикат! С двеста му го набиха!

2021.03.31 | 10:32

18
България е страната на чудесата,( страната ма мутрите, простите пАтки, доностниците и циганите), може да не се провеждат избори, харчат се излишни милиони!?! Резултатите, предварително са договорени от мафията(ГЕРБ, БСП, ДПС и др.) и са известни, месеци преди състезанието, което е с един кон – мафията и никой друг!?! Защото, неможе мафията, да организира избори и да не ги спечели!!! Мафия с демократични избори, никога и никъде не е побеждавана!?! Мафията се „крие“ зад демокрацията, и се „храни“ от нея!?! Почвам да си мисля даже, че мафията създава-измисля, „демокрацията“, за да я използува!?! Ето защо не е важно, колко ще гласуват и за кого ще гласуват, на предстоящите избори(поредниte мутро-мафиотски и предрешени)!?! ВАЖНОТО Е КАКВО ЩЕ СТАНЕ ВЕДНАГА СЛЕД ИЗБОРИТЕ!!! МНОГО Е ВАЖНО????

2021.03.31 | 10:32

17
Мили Българи не забравяйте какъв тарикат е Боко.Още 2007 г.посланик Пардю го описа на американското посолство-тарикат,хитрец и с тъмни дела.На нас колко години ни трябват ,за да го отсвирим от властта,след толкова записи и корупция??????

2021.03.31 | 10:31

16
Тоя банкянски помияр всеки ден се хвалеше по време на великото му европредседателство, че е поставил темата за интеграцията на западните балкани в ес и нато. сега като ни се изсрах@ в устата, тоя тихомълком се покри и тръгна по строежите да се прави на велик строите. не забравяйте, че тоя некадърник и неграмотник ни вкара в тази ситуация с тия северни мекерета. сега ни обеснява, че трябва да бъдем разумни. долен безродник и неграмотник. всеки ни минава, а тоя се хвали с това.

2021.03.31 | 10:31

15
Чудесна постановка си обрисувал: ти - отрудения, опърпан, леко намирисващ, неподстриган и небръснат, глуповат но добродушен селски гащник, попаднал в света на злите властимеющи капиталистически буржоа, чието ежедневие минава в лукс, игри и закачки, с привкус на порно сюжет свързан с прегръдки и целувки по бюрата, тлеещ в изпълненото ти с козички и овчици подсъзнание. Еххх другарю боко- и Ленин някога е обещавал, че всички жени ще бъдат общи - разбирам за какво е борбата ви за власт!За пари жени и власт.Един ден кръв ще серете.

2021.03.31 | 10:31

14
от 11 години управление ни направиха най-бедната и умираща нация.Яко точат здравната ни каса болниците,а те се правят на умрели лисици.Какво е 300лв.пенсия ,ти кокошко можеш ли да изкараш 1 месец с 300лв.Да се отопляваш,да си плащаш скъпата мръсна вода,данъци,такси,ДДС за всички покупки и продукти и да не останеш гладна.Лекарства отделно.Вие ни свалихте всички кожи.Ние бедните издържаме държавата,а на богатите НАП опростява данъците и това е режима на ОПГ ГЕРБ.ВЪН МУТРИ!

2021.03.31 | 10:30

13
Единственото спасение е дасе отръсим от герб.На 4 Април да гласуваме за гн Христо Иванов от Да България.Разберете че само при тях виждаме някаква гаранция.Те ще размажат бойковисти пеевци догановци.В противен случай,ще боксуваме и ще забогатяваме бойковистите още и напълно ще станат недосегаеми.

Добави коментар

Водещи новини