Д-р Даниела Дариткова към жители на Баните: България е на прав път, подкрепете ни, за да довършим започнатото

  • 23 март 2021 16:52

  • 286
  • 6
Д-р Даниела Дариткова към жители на Баните: България е на прав път, подкрепете ни, за да довършим започнатото
© ПП ГЕРБ

Разчитаме на вашата подкрепа, защото пътят, по който водим България, е правилен. Който има очи да види хубавото, ще признае, че България се променя към добро. Предстоят ни наистина трудни времена с извеждането на страната от кризата, но има много сериозен план за възстановяване в Европа. Ние сме показали, че работим добре с всички европейски институции. Всички тези средства от ЕС, за да стигнат и до малките населени места, в управлението трябва да има експерти с достатъчно опит. Това заяви пред жители на Баните водачът в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Смолянска област д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е.

„Най-важното е в тези сложни времена хората да не се откажат от правото си да избират. Разчитаме на изключително висока активност на изборите, за да опровергаем твърденията на нашите опоненти, че искаме малко хора да отидат до урните. Надявам се да получим такава подкрепа, че да можем да изпълним всичките си ангажименти, безусловно“, подчерта Дариткова.

По думите й хората от листата са работили много в годините и са натрупали безценен опит. Тя представи листата за Смолян с участието на Недялко Славов, Владимир Солаков, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева,  Денислав Костов.

„За мен парламентарните избори, които предстоят, са своеобразен втори тур, на който ще видим община Баните да затвърди посоката, която показа категорично с избора на кмета Павлин Белчев. Имаме изключително силен водач в лицето на д-р

Дариткова - чията подкрепа се усещаше във всеки проект за нашия регион и общините ни“, посочи вторият в листата Недялко Славов. Той подчерта, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на поема ясни ангажименти за региона.

По думите на Екатерина Гаджева – пета в листата, Баните е една прекрасна малка община със сериозен потенциал за развитие. „Минералната вода е ресурс, който се управлява през общината и МОСВ. Много се радвам, че толкова години по-късно тя е в основата на устойчивия ви поминък. Не се е позволило с лекота да бъде похабен този ресурс. Баните се превръща в чудесен спа курорт, с чиста и опазена околна среда“, каза Гаджева. Тя призова: „Не вярвайте на някой, който ви обещава, че ще направи живота ви много лесен. Аз вярвам във вашия разум, заложете на отговорните партии“.

 

Novini.bg
286 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Просто човек

2021.03.23 | 17:52

6
НИКОГА!!!
ДА ТИ СЕ ДОПОВРЪЩА

2021.03.23 | 17:48

5
ЗАВЪРШИЛА МЕДИЦИНА В ЛЕНИНГРАД С ДЯДО КИРИЛ ДАРИТКОВ-СЕКРЕТАР НА ГРАДСКИЯТ КОМИТЕТ НА БКП УСТОВО.ДЕТЕ НА НОМЕНКЛАТУРИ?
кАКВОсе разбързахте

2021.03.23 | 17:16

4
и какво да довършите.Вие държавата я срутихте,здравеопазването е на самотек,ваксини само малко от най-евтините.Къде са ваксините на Модена-само за политически хулигани.Толупа си пирува с Домуса и жена му и с Горанов и жена му и сем.Вълканови в луксозен ресторант,а народа скача от етажите си и се убива от нищета.Или ще каже толупа като нямат хляб ,да ядат пасти.Негодници без вас след04.04.
Чудомир

2021.03.23 | 17:14

3
Как ти е щитовидната железа дариткова?
Д-р Менгелена Дариткова, депутат

2021.03.23 | 17:06

2
Гласувайте за нас, че колкото повече краднем, толкоз по не стига.
ЕЕЕ

2021.03.23 | 16:58

1
ВИЕ ВЕЧЕ ДОВЪРШИХТЕ БЪЛГАРИЯ

Добави коментар

Водещи новини